Optic World Optika – szemüveg, kontaktlencse, napszemüveg forgalmazás, látásvizsgálat

HÍREK & ÚJDONSÁGOK
 

Opticworld Optika

Hoya VisuReal – precizitás profiknak

Szemüveget vásárolni igazi kihívás. Olyan keretet szeretnénk, ami illik hozzánk és olyan lencsét, mely tökéletes látást biztosít. E kettő együttes megvalósítása pedig nem egyszerű feladat. A Hoya VisuReal készülékének segítségével azonban mindez lehetővé válik.

visureal2

A VisuReal rendszer egy számítógép, egy video program és egy speciális kamera kombinációjából áll, melynek segítségével az optikus fényképeket és videókat készít Önről a különböző keretekben. A program segítségével szimulálni tudja ezekben az egyes lencsetípusokat és szemléltetni tudja a színezett lencséket, a tükröződésmentesítő rétegek előnyeit és a különböző szemüveglencsék összehasonlítását. A szóba jövő opciók a könnyebb összehasonlítás érdekében egymás mellet is visszanézhetők. Ezáltal könnyű kiválasztani a legmegfelelőbb keretet és lencsét még akkor is, ha a demolencsével egyébként nem látná önmagát és a keretet a tükörben.

A legnagyobb viselési kényelem elérése érdekében szükség van a pupilla középponti helyzetének a lencsén való meghatározására is, melyet a legtöbb üzletben manuálisan végeznek. A VisuReal video-centírozó rendszerrel rendelkező optikában azonban mindez egy rendkívül precíz számítógépes módszerrel történhet, miközben Ön természetes testtartást vehet fel, ami szintén nagyon fontos a pontos eredmény szempontjából. A vizsgálat során a VisuReal kijelez minden mérési eredményt, az eredményeket pedig egy jegyzőkönyvben rögzíti, hogy amennyiben szükséges, a későbbiekben is felhasználhatóak legyenek.

A VisuReal rendszer segítségével készült szemüveg kiváló látásminőséget, hosszú évekig tartó kényelmes viseletet és spontán megszokást biztosít, mely utóbbi a progresszív lencsék esetében kiemelkedő jelentőséggel bír.

 Hoya-visureal-iPadre

Hordozható VisuReal

A Hoya forradalmian új alkalmazása a VisuReal videó-centírozó rendszer legújabb, hordozható verziója, melynek funkciói most egy iPad-en keresztül működtethetőek. Az új program a Hoya jól ismert, rendkívül pontos VisuReal rendszerén alapul, de a legújabb fejlesztéseknek köszönhetően nincs többé szükség VisuReal állványra, mert annak funkcióit az iPad veszi át.

Mindez jóval nagyobb szabadságot biztosít az Ön számára, hiszem így a VisuReal minden funkciójához hozzáférhet, és pontos méréseket folytathat az üzlet bármelyik pontján.


A hordozható VisuReal egy új fejezetet nyit a videó-centírozó rendszerek történetében. Önnek ehhez csak egy iPad-re és az azon futó alkalmazásra, egy ahhoz csatlakoztatható kamerára, valamint egy a keretre helyezhető multifunkciós mérőeszközre van szüksége. Ezek segítségével Ön egy rendkívül precíz és könnyen használható hordozható eszközt kap, amely minden szükséges mérési értéket megállapít másodpercek alatt. A mérési adatok pedig online kerülnek továbbításra.

Virtuális Valóság

A Virtuális Valóság a Vision Konzultáns szoftver egy rendkívül modern, továbbfejlesztett verziója. Ez az egyedülálló, iPad-en futó, teljesen interaktív program a lencsék vizuális teljesítményét jeleníti meg a vásárló számára. Ezzel az eszközzel Ön úgy szemléltetheti vásárlóival az egyes lencsék közötti különbséget az értékesítés során, hogy a vásárló azonnal észleli majd a két lencse közti teljesítménykülönbséget, valós körülmények között.

Ez azt jelenti, hogy a vásárló gyakorlatilag úgy lát az iPadd-del, mintha a két különböző szemüveglencsén keresztül látná a világot és így saját maga győződhet meg az egyes lencsék közötti különbségekről a végső döntés, vásárlás előtt.

Felhasználhatósága rendkívül rugalmas, bárhol bármikor használható, akár az eladótérben vagy a vizsgálóban.

 

 

Optic World Optika

logo 180

A TISZTÁN LÁTÁS SZAKÉRTŐJE

 

Kapcsolat

  • Tel: +(36) 30 637 50 26
  • Fax: +(36) 33 401 152
  • Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Weboldal: http://www.opticworld.hu 
  • Webshop: http://www.shoptika.hu