Optic World Optika – szemüveg, kontaktlencse, napszemüveg forgalmazás, látásvizsgálat

HÍREK & ÚJDONSÁGOK
 

Opticworld Optika

Napszemüveg-szerelem

Gombóc Artúr csokoládéevés iránti szenvedélyével tökéletesen egyetértek. Egy kiegészítéssel: könyörgök, jó minőségű legyen! Valahogy így vagyok a napszemüvegekkel is: gyönyörűek, vágyom rájuk, csak kérlek Uram, megbízható minőségű lencsét tegyél bele.

Divathóbortok

Felsorolhatatlanul hosszú az ésszerűtlen divatok tömege. A cipőtől a frizuráig mi mindent hordott már az emberiség apraja-nagyja! A gésák apró cipőit vagy a mindössze néhány évtizede hódító körömcipő következményeit több ezer nő szenvedte.

ow5

Nem kell ennyire messzire menni, hiszen a boltozat megtámasztása nélküli, keskeny lábfejű, silány anyagból készült cipő is okoz kellemetlen meglepetéseket. Hosszú- és rövidtávon. Gyerekeknél és felnőtteknél. Férfiaknál és nőknél. Nem válogat.

Emeljük fel a tekintetünket!

A cipők – és csokoládék – után nézzünk szemmagasságba. Nem vagyunk kíméletesek a szemünkkel sem, ha divatról vagy annak hamis megidézéséről van szó, mert a tapasztalat az, hogy működik a szemfényvesztés.
Egy hétköznapi beszélgetésben megelégszünk azzal, hogy „Drágám, milyen jól áll neked ez a napszemüveg!”, és nem tesszük fel a kérdést: „Bevizsgált UV-szűrős, torzításmentes és a beesési sugárnak megfelelő méretű ez a csodás napszemcsid?”

ow7

Napszemüveg-szerelem

Szeretem a napszemüvegeket. A suli alatt is szerettem, de mint minden diáknak, üres volt a pénztárcám. Kétszer is meggondoltam mire költök. Megelégedtem azzal, hogy fillérekért vegyem a hamis bóvlit.
Aztán egyszer tévedésből felpróbáltam egy „normális”, azaz valódi napszemüveget. Ez bizony nem koppintás volt, és azon a nyáron csak azt hordtam. Nem fájt a fejem, nem szúrt, és nem könnyezett a szemem a fáradtságtól.

ow8

Kalap, napernyő, napszemüveg

Már sajnálom, hogy kiment a női kalap a divatból. Holott az autó kalaptartóján milyen jól mutatna nyáron egy szép szalmakalap szalaggal és némi diszkrét virággal. Mellette a napernyő valami lehelet könnyű, világos anyagból.

A kesztyűtartóban – már nem is merem írni, hogy hozzá illő nyári kesztyű – egy elegáns napszemüveg. Esetleg kettő…
A sporthoz már természetes
A baseball sapka, ami árnyékot vet a szemre és az arcra természetes viselet. Sportoláshoz az arcra simuló keret, a fej formáját jól követő szárakkal szintén általános. Az UV-szűrős vízi vagy sportruha nem kérdés, ahogy a naptej sem.

ow8

Sok éve megértettem, hogy nem érdemes kompromisszumot kötnöm. A rissz-rossz csoki, a lábat feltörő cipő, a hitványka napszemüveg… magammal tolok ki. Könnyebb előrenézni, mint utólag kapkodni a fejem, amikor már problémákat kell orvosolni. Örökké fiatal és egészséges akarok maradni!

 

Optic World Optika

logo 180

A TISZTÁN LÁTÁS SZAKÉRTŐJE

 

Kapcsolat

  • Tel: +(36) 30 637 50 26
  • Fax: +(36) 33 401 152
  • Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Weboldal: http://www.opticworld.hu 
  • Webshop: http://www.shoptika.hu