Optic World Optika – szemüveg, kontaktlencse, napszemüveg forgalmazás, látásvizsgálat

HÍREK & ÚJDONSÁGOK
 

Opticworld Optika

Nyereményjáték

Ha szeretnéd megnyerni a nyár legmenőbb napszemüvegeit pároddal, nem kell mást tenned, mint likeolnifacebook oldalunkat, ott hozzászólásban megjelölni párodat és egy romantikus üzenetet küldeni neki! (Például: @Horváth Emese, szerelmem, Neked állna a legjobban ez a szemüveg a világon!)

Facebook oldalunk: https://www.facebook.com/opticworld 
Sorsolás: 2016.08.05. péntek!
Nyeremény: 2 db RETRO napszemüveg, választható színben, a készlet függvényében.
Átvétel: Optic World Exclusive üzletben.
További információ és játékszabályzat: Ide Kattintva

 

 

JÁTÉKSZABÁLYZAT
Nyereményjáték leírása, játék menete: A játékosoknak az Optic World által megosztott nyereményjáték posthoz hozzászólásban meg kell jelölniük párjukat, akivel szeretnének közösen nyerni és üzenniük kell neki.
Nyeremény: 2 db RETRO márkájú napszemüveg, melyet az Optic World által meghatározott üzletben vehet át a nyertes. Színt választhat a nyertes mindkét nyeremény napszemüveg esetében, de csak az aktuálisan rendelkezésre álló készlet függvényében.

A nyeremény másik termékre, kedvezményre, kuponra, készpénzre nem váltható át.
Nyereményjáték időtartama: 2016. július 22 – 2016. augusztus 4.
Sorsolás: 2016. augusztus 5. (A bejegyzéshez hozzászólók között, 1 nyertes pár és 1 pótnyertes pár sorsolása)
A nyertes értesítése: Optic World a nyertest 10 naptári napon belül értesíti az Optic Worldfacebook oldalán elhelyezett post kommunikációban, illetve személyes facebook üzenetben. A nyertesnek 30 naptári napja van az értesítéstől számítva a személyes adatainak megadására és a nyeremény átvételére. Amennyiben nem jelentkezik 30 napon belül, vagy nem adja meg adatait, a pótnyertes lép a helyére.

A nyereményjáték szervezője: Sasvári Kft. Székhely: 2500 Esztergom Madách tér 1.Adószám: 13077206-2-11.
A nyereményjátékban részt vehet: Az a Magyarországon állandó vagy ideiglenes lakhellyel rendelkező, 14. életévét betöltött személy, aki a játékszabályzatban feltüntetett valamennyi feltételnek megfelelt. A játékból ki vannak zárva a szervező alkalmazottai és hozzátartozói, továbbá a nyereményjáték szervezésében és lebonyolításában résztvevő gazdálkodó szervezetek, ügynökségek munkatársai és ezek közeli hozzátartozói, a Ptk. 685 § (b) bekezdésének megfelelően. Amennyiben a Szervező vagy megbízottja tudomására jut, hogy e kizárás ellenére valamely előbb felsorolt személy mégis részt vett a játékban,szervező vagy megbízottja, e személyt a játékból kizárhatja és tőle az esetlegesen átadott nyereményt illetve annak értékét visszakövetelheti.

 

Optic World Optika

logo 180

A TISZTÁN LÁTÁS SZAKÉRTŐJE

 

Kapcsolat

  • Tel: +(36) 30 637 50 26
  • Fax: +(36) 33 401 152
  • Email: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
  • Weboldal: http://www.opticworld.hu 
  • Webshop: http://www.shoptika.hu