Optic World Optika – szemüveg, kontaktlencse, napszemüveg forgalmazás, látásvizsgálat

Hoyalux Summit Pro és CD TrueForm

A Hoyalux Summit multifokális szemüveglencsék a legújabb technológiai eredmények felhasználásával kerültek kifejlesztésre. Ennek köszönhetően, nyugodt, természetes látást biztosítanak viselőjüknek, minden irányba és minden körülmények között.

Bővebben...

Hoyalux iD MyStyle V+

hoya progressziv

Személyre szabott progresszív megoldás

A Hoya büszkén mutatja be legújabb progresszív szemüveglencséjét, a Hoyalux iD MyStyle V+ lencsét, amely a személyre szabott szemüveglencse fogalmát még magasabb szintre emeli!

 

Bővebben...

Új Hoya HI-VISION LONGLIFE!

 

 

Nem az alapanyag az egyedüli tényező, amely a csúcsminőségű szemüveglencséket a többi lencsétől megkülönbözteti: a felületkezelés is döntő szerepet játszik ebben. Mindez különösen igaz a Hoya által kifejlesztett felületkezelések esetében, amelyek egy innovatív és rendkívül megbízható „utolsó simítást” garantálnak az elkészült lencsén. A Hoya több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a magas kategóriájú szemüveglencse felületkezelések kifejlesztése területén. Forradalmi fejlesztései közé sorolható a 3x karcállóbb Super Hi-Vision réteg is, amely bevezetése óta globális sikereket ért el, köszönhetően:

• a Hoya által alkalmazott úttörő technológiának
• a teljes mértékben saját gyártásának
• garantált és egyenletes minőségi színvonalának, amely túlszárnyalja a piaci standardokat.

Alapanyagok

A Hoya alapanyagait a továbbfejlesztett gyártási eljárások és fejlesztési módszerek során tökéletesítették, ezért esztétikusak és kényelmes viseletet garantálnak.

Éveken át az üveget tartották a legmegfelelőbb alapanyagnak a szemüveglencsék gyártásához. Annak ellenére, hogy könnyű anyag, megfelelően megmunkálható bármilyen korrekcióhoz, karcmentes és tisztaságát hosszú időn át megőrzi. Az üveg, épp úgy, mint bármely más alapanyag, színezhető és rétegezhető, így idomul bármilyen életvitelhez.
A szemüvegviselők elvárásai, azonban, egyre magasabbak lettek és érdeklődésük a könnyebb, vékonyabb és ezáltal kényelmesebb viseletet biztosító lencsék irányába fordult. Hogy a felmerült igényeknek eleget tegyen, a Hoya kifejlesztette a magas törésmutatójú műanyag lencsét. Jelenleg a Hoya mind üveg, mind műanyag lencsék fejlesztésével és gyártásával is foglalkozik.

Bővebben...

Tervezések

 A Hoya tervezés az Ön minden kívánalmának megfelel.

 
Amikor szemüveget választ, elsődlegesen azt kell eldöntenie, pontosan mire is szeretné használni. Csak olvasáshoz vagy vezetéshez lesz rá szüksége? Közelre és távolra is szüksége van korrekcióra, vagy egyszerű lencséket szeretne, hogy minden távolságra és irányba élesen lásson korlátozások nélkül?

A Hoya tervezés az Ön minden kívánalmának megfelel: Elsőosztályú standardjainkat látszerészének tanácsával ötvözve, mindig a legjobb megoldást garantálhatjuk Önnek.

 
Az évek során a Hoya, különösen a progresszív lencsék fejlesztése terén jó hírnévre tett szert és vezető szerepet játszik ezen a területen. A Hoya lencséket minden esetben a vásárló szemszögéből nézve tervezték, hogy megfelelően elégíthesse ki az egyre növekvő vásárlói igényeket. Filozófiánkban a lehető legtökéletesebb szemkorrekció, a természetes látás biztosítása és a magabiztosság érzésének megteremtése volt az elsődleges. 

Az Ön választása

Egyfókuszú lencsék : a lencsék közelre vagy távolra korrigálják a látást.
Beltéri lencsék: plusz segítséget nyújtanak olvasás, számítógéphasználat vagy irodai munka során. Az utóbbi két esetben a középtávolságra (mely az olvasó- és a távoli rész közé esik) való korrekció a legfontosabb.
Progresszív lencsék: minden típusú korrekciót magukban foglalnak, az "integrált" megoldást képviselik. Az eredmény pedig a minden távolságra korrigált látás, s mindez "egyetlen" lencsében megvalósul.
Bifokális lencsék: két szegmensből állnak: A nagyobb részen a távoli látás korrekciója történik, a kisebbik, extra részen pedig az olvasótávolság korrekciója valósul meg.
Trifokális lencsék: ezeknek a lencséknek vagy egy közbenső szegmense, mely a középtávolság korrekcióját, és egy szegmense, mely az olvasótávolság korrekcióját biztosítja.  

 

Bővebben...

Színek

Még soha nem volt ilyen egyszerű a megfelelő szín kiválasztása

A lencséket színezhetik praktikus okokból, vagy azért, hogy divatosak legyenek. Bármi is legyen az ok, a Hoya színek széles vélasztékát kínálja Önnek. 

A Colour Sphere program színválasztéka minden igényt kielégít. Mióta a Hoya ezzel az egységesített programmal dolozik, a gyártás gyorsabb és hatékonyabb, a hibalehetőség pedig minimális. Mivel nem szükséges mintát küldeni, így időt takarítunk meg, és gyorsabban szállíthatjuk megrendelését.

Bővebben...

Felületkezelések

Az alapanyag minősége az alkalmazott felületkezelésekkel együtt bizonyítható. A Hoya által használt rétegek egyedülállóak.

A tükröződésmentesítő réteg megszünteti a felületi csillogást, így a lencse külleme is lényegesen kellemesebb. Ezen kívül a tükröződésmentesítő réteg több fényt enged át a lencsén, és ezzel kontrasztosabb látást biztosít. A befejezőréteg sima felülete könnyebb tisztíthatóságot eredményez.
 
Egy szemüveg akkor a legjobb, ha a rétegek és maguk a lencsék tökéletesen integráltak. Ezen a területen a Hoya piacvezetővezető szerepet vívott ki magának. Karcmentes és tükröződésmentesítő rétegeink tartósságukról, fényáteresztő képességükről és könnyű tisztíthatóságukról ismertek.

A Hoya rétegei:
Hoya Hard: karcmentes középréteg, mely biztosítja a a lencse és a tükröződésmentesítő réteg megfelelő tapadását. Hard Hi-Vision Aqua: vízlepergető tükröződésmentesítő réteg magas fényátersztőképességgel.Hard Hi-Vision View Protect: víz- és szennyeződéstaszító, könnyen tisztítható befejezőréteg, mely bármilyen időjárási viszonyok közt megállja a helyét. 
Super Hi-Vision: szuper karcálló, szuper könnyen tisztítható, szuper tükröződésmentes befejezőréteg.  

Bővebben...

Fényresötétedő lencsék

 

Az intelligens lencse kényelme  

A fényresötétedő lencsék esetén a szín intenzitása a napsütés erősségétől függően erősebb, vagy gyengébb. Ebben az értelemben mondhatjuk a fényresötétedő lencsékre, hogy intelligensek, hiszen folyamatosan hordhatóak a nap folyamán anélkül, hogy cserélgetni kelle egy napszemüveget az egyszerű korrekciós szemüveggel. A lencse színezéseit nagy odafigyeléssel választottuk meg, hogy azok minél kontrasztosabb látást biztosítsanak és megszüntessék a vakító csillogást.

 

 

 

Bővebben...

Dynamic Sphere Polarizált lencsék

 Érezze magát még jobban a szabadban a Hoya-val

A polarizált alapanyagból készülő lencséknek két előnyös tulajdonsága van: Kiválóan alkalmasak napszemüvegnek, valamint semlegesítik a vizes úttestről, vízfelszínről és hóról visszaverődő csillogást. Az utóbbi, vagyis a ragyogás megszüntetésével a látás kontrasztosabb, így Ön nyugodtan élvezheti a vízparti napsütést, és akár még a halakat is láthatja a víz alatt. Röviden, a polarizált lencsékkel még élvezetesebbé válik az élet. 

 

 

 

Bővebben...

Hoyalux Summit CD

A divatos kisméretű keretek ideális progresszív lencséje
 

Summit CD: az önkifejezés és a természetes látás eszköze

A minőségi szemüveglencsék előállítása terén világhírnévre szert tett Hoya megtalálta az ideális megoldást: a Hoyalux Summit CD-t. A Hoyalux Summit CD különösen a kicsi, divatos keretekhez ajánlott és a progresszív lencsék minden pozitív tulajdonságával rendelkezik. Kis keretben természetes látást biztosít minden távolságra. A Hoyalux Summit CD garantálja, hogy a távoli, közeli, és az olvasó távolságra történő látás teljesen kiegyensúlyozott legyen.

Semmiféle torzulás nem lép fel perifériás látáskor, a távoli és közeli pontok közötti átmenet kényelmes szemmozdulattal teljesül. Összefoglalva: a Hoyalux Summit CD az első progresszív lencse, amely egyszerre biztosítja a divatos megjelenést és a természetes látást.

 

Bővebben...

Hoyatint UV- Napra készen

Válassza a Hoya minőségi dioptriás napszemüveglencséit!

A Hoyatint UV, a Hoya színezett dioptriás szemü- veglencséi olyan speciális szűrő- vel endelkeznek, amely védi a szemet az UVA (315-380nm), az UVB (280-315nm) és az UVC (100-280nm) sugárzás ellen.
Ennek a szűrőnek a segítségével olyan szembetegségeket lehet megelőzni mint a szürke- és zöldhályog, az ideghártya pigmentes károsodása, a makula degeneratív elváltozása, a cukorbetegség által okozott ideghártya károsodás stb.
A Hoya dioptriás napszemüveglencséivel szeme tökéletes biztonságban van.


Bővebben...

Lecture A és B olvasólencse

Olvasólencse másképpen

Azok a szemüvegviselők, akik látásproblémájuk megoldására egyfókuszú olvasószemüveget használnak, lépten nyomon korlátokba ütköznek. Ennek az a magyarázata, hogy a látómező nem elég mély és nem elég széles: még újságolvasáshoz sem nyújt elég kényelmet. Amennyiben az Önnek szükséges látómező rugalmas használatát igényli, javasoljuk, hogy próbálja ki Lecture termékeinket.

PNX 1,53

 

Több, mint egy szemüveglencse
    - Nagyon alacsony fajsúlyú, ezáltal extra könnyű
    - Ütésálló, nagy szakítószilárdsággal rendelkezik
    - Tökéletes UV védelmet biztosít
    - Feszültségmentes alapanyag
    - Optikailag tiszta
    - Különleges monomer összetétel
    - Magas színvonalú gyártási technológia
    - Könnyen tisztítható
    - Kémiailag ellenálló az olyan vegyi anyagokkal szemben mint az aceton, hajlakk és más kozmetikai termékek

 

Bővebben...

Sunbrown / Sungray 4

Szempillantásra sötétedő szemüveglencse!

A mindennapok során a fényerősség és a kontrasztok gyakran változnak, ezért a szemüvegviselőknek szükségük van egy olyan szemüvegre, amivel nem csupán látáshibájukat korrigálhatják, hanem amely véd a szélsőséges fényviszonyoktól is.

Bővebben...

View protect bevonat

A tisztánlátás garanciája. Egy szempillantás alatt tisztává varázsolhatja lencséit.

Ön is bizonyára tudja, milyen könnyen összemaszatolhatja szemüvegét a zsír, a por vagy egyéb szennyeződés; és milyen bosszantó az, ha folyton törölgetnie kell szemüveglencséit. A japán Hoya cég már kifejlesztette a megoldást ezekre a problémákra – View Protect. A lencse felületén eddig megragadó szennyeződések és zsiradékszármazékok nem tapadnak meg a View protect rétegnek köszönhetően, illetve egy egyszerű mozdulattal könnyedén letörölhetőek. Nincsenek többé maszatos ujjlenyomatok és a főzés során keletkező zsíros gőz sem okoz többé problémát!

View protect

Bővebben...