Optic World Optika – szemüveg, kontaktlencse, napszemüveg forgalmazás, látásvizsgálat

View protect bevonat

A tisztánlátás garanciája. Egy szempillantás alatt tisztává varázsolhatja lencséit.

Ön is bizonyára tudja, milyen könnyen összemaszatolhatja szemüvegét a zsír, a por vagy egyéb szennyeződés; és milyen bosszantó az, ha folyton törölgetnie kell szemüveglencséit. A japán Hoya cég már kifejlesztette a megoldást ezekre a problémákra – View Protect. A lencse felületén eddig megragadó szennyeződések és zsiradékszármazékok nem tapadnak meg a View protect rétegnek köszönhetően, illetve egy egyszerű mozdulattal könnyedén letörölhetőek. Nincsenek többé maszatos ujjlenyomatok és a főzés során keletkező zsíros gőz sem okoz többé problémát!

View protect

 

ábra2 Ha Ön szemüveges, akkor biztosan tudja, milyen kellemetlenséggel jár, ha esőben kell gyalogolnia. A lencsére tapadó vízcseppek miatt látása lecsökken, így sűrűn le kell vennie szemüvegét, hogy megtörölje és ez kényelmetlen az Ön számára. Bizonyára azt szeretné, hogy Ön és szemüvege jól nézzen ki, ehhez lencséink minden időben tökéletesen tisztának kell lenniük.

Az élete mostantól…
… sokkal kényelmesebb lehet


A ViewProtect bevonat a szemüveglencsék felületét olyan simává teszi, hogy sem a zsír, sem a vízcseppek nem tapadnak meg rajta. Ezután esőben, vagy akár terepen való biciklizéskor is egyaránt biztosított a szennyeződésmentes szemüveglencse. Sminkelés közben is hozzáérhet lencséihez, hiszen játszi könnyedséggel tisztíthatóak. Röviden tehát, a ViewProtect bevonattal ellátott szemüveglencse sokkal tisztább látást biztosít Önnek. A View Protect a tisztánlátás garanciája.
 
Az élete mostantól…
… sokkal könnyebb lehet


A View Protect bevonat másik nagyszerű tulajdonsága, hogy szinte alig vonza a port, ami az alacsony elektrosztatikus töltésnek köszönhető. Meglepődik majd azon, hogy milyen egyszerű ezen lencsék tisztítása. A lencse kivételesen sima felületének köszönhetően elegendő megtörölni egy szemüvegtörlő kendővel, hogy tökéletesen tiszta legyen.

Ugye, mindig ilyen kényelemre vágyott?
 
A View Protect réteg fontosabb előnyei:
    - Tisztítása egyszerű
    - Víz-, és zsírtaszító; sminkálló
    - Kevésbé vonzza a port
    - Tökéletes tisztaság –tisztább látás

 


Győződjön meg róla saját szemével!
Hiszem, ha látom – ezen mondásra alapozva kérjük próbálja ki a Hoya View Protect réteggel ellátott szemü- veglencséit, hogy Ön is megtapasztalja, szemüvegének tisztántartása mostantól könnyebb és kényelmesebb lehet.
View protect: Észre sem veszi hogy szemüveget visel!