Optic World Optika – szemüveg, kontaktlencse, napszemüveg forgalmazás, látásvizsgálat

Sunbrown / Sungray 4

Szempillantásra sötétedő szemüveglencse!

A mindennapok során a fényerősség és a kontrasztok gyakran változnak, ezért a szemüvegviselőknek szükségük van egy olyan szemüvegre, amivel nem csupán látáshibájukat korrigálhatják, hanem amely véd a szélsőséges fényviszonyoktól is.

A Hoya Sunbrown / Sungray 4 termékek rendeltetése kettős: beltéri tiszta, átlátszó lencsét, a szabadban pedig korrekciós napszemüveget élvezhet viselője. A Sunbrown / Sungray 4 modern, vékony és könnyű műanyag alapanyag, mely fantasztikus optikai jellemzőkkel bír. 

Fényérzékenységének köszönhetően a lencse elülső és hátulsó oldalán azonnal meleg árnyalatú, egyenletes színűre sötétedik.
A Sunbrown / Sungray 4 fényre sötétedő lencsék tökéletes megoldást jelentenek mind beltéren, mind a szabadban.

A Suntech fényresötétedő szemüveglencse választásával Ön egy intelligens lencse birtokosa lett!


A Suntech szemüveglencse rugalmasan alkalmazkodik az Ön napi tevékenységeihez. Napsütésben nagyon gyorsan besötétedik és 100% védelmet nyújt a káros UVA és UVB sugárzás ellen. Amikor pedig zárt térbe megy, ahol nincs napsütés, a Suntech lencse kivilágosodik.

A Suntech nagyon kényelmes viselet: akár vásárol és odakint süt a nap, akár az erdőben kirándul, ahol néha árnyék, néha napsütés van esetleg dolgozik – mindeközben többször is zárt térből a szabadba megy, a Suntech lencse árnyalata minden alkalommal igazodik az aktuális fényviszonyokhoz.
 
Kíváncsi rá hogyan működik?
A Suntech árnyalatváltozásait az UV fény váltja ki, vagyis amikor az UV fény nagy mennyiségben van jelen, mint például hűvös, de napsütéses időben, a lencsék nagyon sötétek lesznek.
 
Amikor odakint meleg van és kevesebb az UV fény, a lencsék árnyalata kissé világosabb lesz ugyan, de ugyanazt a védelmet nyújtják a káros sugárzás ellen. Szórt fény esetén, amely az Ön szemét bántja, szintén jelen van az UV sugárzás, így a Suntech lencsék csak annyira sötétednek be, hogy az Ön szemének az a lehető legkényelmesebb legyen. Az autók szélvédőjén az UV fény szinte alig jut át, ezért a lencsék lényegesen kisebb mértékben sötétednek. Mivel zárt térben nincs jelen az UV fény, az Ön Suntech lencséi tökéletesen áttetszőek maradnak.