Optic World Optika – szemüveg, kontaktlencse, napszemüveg forgalmazás, látásvizsgálat

Hoyalux Summit CD

A divatos kisméretű keretek ideális progresszív lencséje
 

Summit CD: az önkifejezés és a természetes látás eszköze

A minőségi szemüveglencsék előállítása terén világhírnévre szert tett Hoya megtalálta az ideális megoldást: a Hoyalux Summit CD-t. A Hoyalux Summit CD különösen a kicsi, divatos keretekhez ajánlott és a progresszív lencsék minden pozitív tulajdonságával rendelkezik. Kis keretben természetes látást biztosít minden távolságra. A Hoyalux Summit CD garantálja, hogy a távoli, közeli, és az olvasó távolságra történő látás teljesen kiegyensúlyozott legyen.

Semmiféle torzulás nem lép fel perifériás látáskor, a távoli és közeli pontok közötti átmenet kényelmes szemmozdulattal teljesül. Összefoglalva: a Hoyalux Summit CD az első progresszív lencse, amely egyszerre biztosítja a divatos megjelenést és a természetes látást.

 
Közelre és távolra

A Hoyalux Summit CD Integrált Látóterülete megakadályozza a képugrás kialakulását a távoli és közeli nézőpont váltásakor. Ennek eredményeképpen a perifériás torzítás a lehető legcsekélyebb.


 

Tökéletes látásélmény minden távolságra
A Hoya által kifejlesztett 3D-s szimulációs technikának köszönhetően semmiféle torzítás nem lép fel perifériás látáskor, a távoli és közeli pontok közötti átmenet kényelmes szemmozdulattal teljesül. Önnek már csak az ízlésének leginkább megfelelő keretet kell kiválasztania!


A minimális illesztési magasság csak 14mm, mely az illesztési pont és a keret alsó része közötti szükséges távolságot jelenti.

A csökkentett progresszív csatornahossznak és az integrált látómezőnek köszönhetően a Hoyalux Summit CD progresszív lencse a mai divatos keretekhez ajánlható.