Optic World Optika – szemüveg, kontaktlencse, napszemüveg forgalmazás, látásvizsgálat

Felületkezelések

Az alapanyag minősége az alkalmazott felületkezelésekkel együtt bizonyítható. A Hoya által használt rétegek egyedülállóak.

A tükröződésmentesítő réteg megszünteti a felületi csillogást, így a lencse külleme is lényegesen kellemesebb. Ezen kívül a tükröződésmentesítő réteg több fényt enged át a lencsén, és ezzel kontrasztosabb látást biztosít. A befejezőréteg sima felülete könnyebb tisztíthatóságot eredményez.
 
Egy szemüveg akkor a legjobb, ha a rétegek és maguk a lencsék tökéletesen integráltak. Ezen a területen a Hoya piacvezetővezető szerepet vívott ki magának. Karcmentes és tükröződésmentesítő rétegeink tartósságukról, fényáteresztő képességükről és könnyű tisztíthatóságukról ismertek.

A Hoya rétegei:
Hoya Hard: karcmentes középréteg, mely biztosítja a a lencse és a tükröződésmentesítő réteg megfelelő tapadását. Hard Hi-Vision Aqua: vízlepergető tükröződésmentesítő réteg magas fényátersztőképességgel.Hard Hi-Vision View Protect: víz- és szennyeződéstaszító, könnyen tisztítható befejezőréteg, mely bármilyen időjárási viszonyok közt megállja a helyét. 
Super Hi-Vision: szuper karcálló, szuper könnyen tisztítható, szuper tükröződésmentes befejezőréteg.  

Hoya Hard

Karcmentes réteg, mely lényegesen meghosszabbítja a lencse élettartamát

A Hoya Hard rétege növeli a lencse ellenállóképességét és megelőzi a karcok megjelenését. A keményréteg és a tükröződésmentesítő réteg különösen hatékony kombináció. 

Ezen kívül az alapanyag törésmutatója, a keményréteg és a tükröződésmentesítő réteg egymáshoz igazított, így nem alakulhatnak ki Newton-gyűrűk, melyeket a lencsén át nem jutó fény visszaverődése okoz és a zavaró torzítás színes gyűrűk formájában jelenik meg.

Hi-Vision Aqua

A Hoya globálisan elismert kiváló minőségű rétegeinek köszönhetően, melyeket még a "legbonyolultabb" alapanyagokra is képes felvinni

A Hi-Vision réteg egy olyan tükröződésmentesítő réteg, melynek fényáteresztő képessége legalább 99%. A Hi-Vision Aqua réteg vízlepergető hatású: ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a szemüvegen nem lesznek vízcseppek még akkor sem, amikor Ön esőben sétál. A réteg másik előnye, hogy a lencsék nem párásodnak be annyira, amikor Ön hidegből meleg helyiségbe megy.

A Hi-Vision Aqua réteg legfőbb előnyei:
Fényáteresztés: 99%
Vízlepergető
Természetes zöld reflexiós szín

Hi-Vision View Protect

Taszítja a szennyeződéseket, kényelmesebbé teszi a szemüveg viselését

A View Protect réteget az Aqua réteg utódjának tekinthetjük, viszont kezelése lényegesen egyszerűbb. A View Protect réteg fényáteresztő képessége megegyezik az Aqua rétegével (99%) és természetes mohazöld színe van. A View Protect réteg selymesen sima tapintásúvá teszi a lencse felületét. A víz és a szennyeződések alig tapadnak meg a lencse felszínén, így tisztításuk lényegesen egyszerűbb. 

A Hi-Vision View Protect réteg legfontosabb előnyei:
Egyszerűen tisztítható: a szennyződések egy egyszerű mozdulattal letörölhetőek;
Víz- és olajtaszító: hideg környezetből melegbe lépve a lencsék nem párásodnak be;
Kevésbé vonzza a port és egyéb szennyeződéseket: a lencsék hosszabb ideig maradnak tiszták;
Nincsenek ujjlenyomatok: hosszan tartó éles látás;

Super Hi-Vision

3x ellenállóbb a karcokkal szemben
Szuper karcálló
Szuper tükröződésmentes
Szuper könnyen tisztítható 

 

A karcoknak többé nincs esélye a Hoya szuper felületkezelésével szemben

Egy jó tükröződésmentesítő réteg előnyös tulajdonságain sokat ronthatnak a karcok. Egyetlen karcolás, akár, nem csupán bosszúságot okoz a napi viselet során, de csökkenti az éles, kontrasztos látást is. A Hoya kifejlesztette a felületkezelési technológiában igazi áttörést jelentő Super Hi-Vision réteget, mely a lencsék megkarcolódásának esélyét az abszolút minimumra csökkenti, miközben a legmagasabb szintű komfortot és megbízhatóságot biztosítja a szemüvegviselők számára.

A Hoya Super Hi-Vision rétege valóban megérdemli a nevét!
A Super Hi-Vision réteg szuper kemény, ezért szinte nincs is esély arra, hogy karcok keletkezzenek a lencsén, így a kristálytiszta látás lényegesen hosszabb ideig biztosított. Érezze a magabiztosságot, mely a Super Hi-Vision réteg mindenkori 100%-os megbízhatóságából ered.
 
A Hoya a magas minőségű lencsék vezető gyártója és kiváló hírnévvel rendelkezik a tükröződésmentesítő rétegek kifejlesztése terén. Nagyszerű példa erre a Super Hi-Vision réteg, melynek köszönhetően a műanyag lencsék felülete közel olyan keménnyé válik, mint az üveg lencsék.

A tükröződésmentesítő réteggel ellátott lencse megszűnteti a zavaró a csillogást, és kontrasztos látást biztosít. Eddig ezen rétegek egyetlen hátránya az volt, hogy már a legcsekélyebb karc is negatívan befolyásolta ezen előnyöket. A napi tisztítás során keletkező kicsiny karcok is kárt tehetnek a lencsében.
 
A Super Hi-Vision réteg viszont:
szuper karcálló, tükröződésmentesítő réteg, mely biztosítja, hogy lencséinek előnyös tulajdonságait megőrizhesse.

A Super Hi-Vision réteg tükröződésmentes kvalitása kiemelkedő. A fényt megszűrve semlegesíti a túlzott ragyogás hatásait. Példaként említhetjük a szembejövő forgalom visszatükröződő fényét, mely a Super Hi-Vision rétegnek köszönhetően már nem fárasztja az Ön szemét.

A Super Hi-Vision réteget nagyon könnyű tisztítani. Csak törölje meg a lencséket egy kendővel, és újra tisztán, élesen láthat.
A víz, a por és az olajos szennyeződések alig tapadnak meg a lencsén. A cseppek azonnal legördülnek, ezzel biztosítva maximális viselési komfortot minden körülmények között.

Válassza a Super Hi-Vision felületkezelést, mely háromszor karcállóbb, mint a hagyományos rétegek!