Optic World Optika – szemüveg, kontaktlencse, napszemüveg forgalmazás, látásvizsgálat

Új Hoya HI-VISION LONGLIFE!

 

 

Nem az alapanyag az egyedüli tényező, amely a csúcsminőségű szemüveglencséket a többi lencsétől megkülönbözteti: a felületkezelés is döntő szerepet játszik ebben. Mindez különösen igaz a Hoya által kifejlesztett felületkezelések esetében, amelyek egy innovatív és rendkívül megbízható „utolsó simítást” garantálnak az elkészült lencsén. A Hoya több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a magas kategóriájú szemüveglencse felületkezelések kifejlesztése területén. Forradalmi fejlesztései közé sorolható a 3x karcállóbb Super Hi-Vision réteg is, amely bevezetése óta globális sikereket ért el, köszönhetően:

• a Hoya által alkalmazott úttörő technológiának
• a teljes mértékben saját gyártásának
• garantált és egyenletes minőségi színvonalának, amely túlszárnyalja a piaci standardokat.


A Hoya most még magasabbra teszi a lécet a Hi-Vision LongLife felületkezelés bevezetésével!

Az alapos kutatás-fejlesztési eljárás során nyert teszteredmények is azt igazolják, hogy ez az új tükröződésmentesítő réteg, mely jóval tartósabb elődjeinél, minden tekintetben messze felülmúlja
versenytársait!

Tény, hogy… a karcok kiemelkedő helyet foglalnak el a szemüvegviselők által meghatározott „legfőbb 10 zavaró tényező” között.
A Hi-Vision LongLife a legnagyobb karcállóságot biztosító felületkezelés, amely ma a piacon kapható. A Colts laboratóriumokban végzett független vizsgálatok bebizonyították, hogy a Hi-Vision LongLife 50%-kal karcállóbb  elődjeinél.

Tény, hogy… a tükröződések zavarják a szemüvegviselőket, csakúgy, mint a körülöttüklévőket. A Hi-Vision LongLife közel 99%-os fényáteresztő képességgel rendelkezik, ezáltal biztosítva még kényelmesebb viseletet és elegáns megjelenést viselőjének.

Tény, hogy… a lencsére tapadó vízcseppek akadályozzák a tiszta látást. A sima felszínnek és a vízcseppekkel való érintkezés magas szögének köszönhetően megelőzhető, hogy a vízcseppek megtapadjanak a lencse
felületén.
A Hi-Vision LongLife felületkezelés esetében a vízcseppek 107,5º-os szöget zárnak be a lencse felületével. Ez – a felszín maximális simaságával kombinálva – gyakorlatilag lehetetlenné teszi, hogy a vízcseppek megtapadjanak a lencsén. Ennek köszönhetően a szemüvegviselők sokkal kevésbé lesznek kitéve az eső és a párásodás zavaró hatásainak.

Tény, hogy… a szemüvegviselők átlagosan napi 10 alkalommal tisztítják szemüvegüket, és nem mindig használnak megfelelő törlőanyagot ehhez.
A Hi-Vision LongLife felületkezelés szennyeződés taszító és könnyen tisztítható. A zsír és a szennyeződések néhány törléssel eltávolíthatóak a lencse felületéről, és a karcolások valószínűsége is a minimumra csökken.

Tény, hogy… a szemüveglencsék vonzzák a port, különösen törölgetés után.
A törölgetés statikus töltést hoz létre a lencse felületén, így vonzza a levegőben található porszemcséket.
A Hi-Vision LongLife felületkezelés ezért egy antisztatikus réteget is magában foglal,amely megakadályozza, hogy a por hozzátapadjon a lencse felületéhez. A kevesebb por pedig kevesebb tisztítást jelent!
A Hi-Vision LongLife felületkezelés további előnye a portaszító hatás
tartóssága. Más, antisztatikus réteget is tartalmazó
felületkezelésekkel szemben ugyanis a Hi-Vision LongLife portaszító rétege nem legfelül helyezkedik el, így e tulajdonságát elődjeinél sokkal tovább megőrzi.

Tény, hogy… a szemüveglencse végső összeállítása döntő hatással van a minőségére.
A Hoya a gyártás során mindig a lencse végső összeállítását veszi kiindulási pontnak, gondosan összehangolva az alapanyagokat és a felületkezelés különböző rétegeit. Az így elkészült szemüveglencsék hosszú évekre szóló kényelmes viseletet biztosítanak viselőjüknek.
A tükröződésmentesítő réteg, a keményréteg és az alapanyag közötti tökéletes tapadás megakadályozza a tükröződésmentesítő réteg leválását.
A Hi-Vision LongLife felületkezelés különböző rétegeinek precíz összehangoltsága rendkívüli tartósságot, továbbá maximális fényáteresztő képességet és optimális tükröződésmentességet biztosít a szemüveglencséknek!