Optic World Optika – szemüveg, kontaktlencse, napszemüveg forgalmazás, látásvizsgálat

Október a látás hónapja - 2017

latas honapja 2017

INGYENES LÁTÁSELLENŐRZÉS ÉS SZAKTANÁCSADÁS!

 


JELENTKEZZEN BE ONLINE
IDE KATTINTVA

Oktober a Latas Honapja 2013Forduljon bizalommal a kezdeményezésben résztvevő Opticworld Optikák szakértő látszerészeihez, akik a látásvizsgálaton túl segítenek majd megtalálni az Ön számára legmegfelelőbb látáskorrekciós eszközt is.

A Látás Hónapja a Magyar Látszerész Szövetség és az optikai szakma által közösen létrehozott kampány. A szervezők, szakmájukat tisztelve szívükön viselik a magyarországi látáskultúrát, - egy olyan társadalmi célú, országos összefogást kívánt létrehozni, mely által a magyar lakosság OKTÓBER hónapban, egy költség nélküli, térítésmentes látásellenőrzésben, szakmai tanácsadásban részesíti azt, aki a kampányban résztvevő üzleteket felkeresi. Ezáltal a magyar lakosság látáskultúráját fejleszteni kívánjuk, éles látás iránti igényét kívánjuk felkelteni. Ez mindannyiunk közügye, mert megfelelő látásélességgel biztonságosabban közlekedhetünk, kényelmesebben végezhetjük a munkánkat, és teljesebb életet élhetünk. 

Célja, hogy javítsa a magyarországi látáskultúrát azáltál, hogy bárki térítésmentesen részesülhet szakszerű látásvizsgálatban, ha felkeresi az akcióban részt vevő üzletek valamelyikét.

Míg napjainkban a rendszeres tüdőszűrésen való részvétel szükségessége már elfogadott tény, ezzel szemben látásunk és az egyik legfontosabb érzékszervünk a szemünk állapotával érdemtelenül keveset foglalkozunk.

Kevesen tudják, hogy a látásvizsgálat során nemcsak egy esetleg később súlyossá váló szembetegség, de például a cukorbetegség vagy akár a magas vérnyomásra utaló jelek is felfedezhetők. A gyakori fejfájás, rossz közérzet kiváltó oka sok esetben az éleslátás és dioptriakorrekció hiánya, vagy a nem megfelelő látásjavító eszköz viselése.

Az éleslátás egy olyan életminőséget befolyásoló szükséglet és egyben lehetőség is, melynek köszönhetően sikeresebbek lehetünk a munka, a sport vagy tanulmányaik során, vagyis teljesebb életet élhetünk. Egy helyesen elkészített szemüveg vagy kontaktlencse nélkül elképzelhetetlen a jó közérzet, a pontos munkavégzés, vagy akár a közlekedésben való felelősségteljes részvétel, hiszen a világ nem alkalmazkodik látásunkhoz.

Amennyiben úgy érzi, hogy látása nem kielégítő, bármilyen problémája akad a látásával, vagy csak egyszerűen kíváncsi, hogy milyen a látásélessége, keressen minket, és térjen be az üzleteinkbe. Ráadásul az idei kampány térítésmentes kontaktlencse kipróbálással is bővül.

Az Egészségügyi Minisztérium, kezdeményezésünket felkarolta. Az Országos Baleset - megelőzési Bizottság külön partnerének ismerte el kampányunkat, így különösen nagy támogatottságot élvez a Látás Hónapja.

JELENTKEZZEN BE ONLINE INGYENES LÁTÁSVIZSGÁLATRA IDE KATTINTVA