Optic World Optika – szemüveg, kontaktlencse, napszemüveg forgalmazás, látásvizsgálat

A szem-wellness megkezdődött

Precizitás a szemünkért.


A Relaxed Vision Terminal a Zeiss csúcstechnológiájú lencsecentráló készüléke, mely tized milliméter pontossággal méri le a lencseválasztáshoz szükséges adatokat. A minőségi Zeiss Clarity lencsékkel párosítva pedig a lehető legkényelmesebb szemüvegviselést és pihentető látásélményt nyújtjuk Önnek.

A „szem-wellness” megkezdődött.


Talán a Forma 1 a legjobb példa arra, hogy az extrém körülmények közötti felhasználásra kifejlesztett technológiákat a későbbiekben a mindennapi élet minőségének javítására használják fel. A ZEISS szemészeti kutatásainak átütő sikerei most egy világújdonságban testesülnek meg, melynek neve: „Relaxed Vision” (Pihentető Látás). Újraértelmezzük az optimális látás fogalmát. 

Bővebben...

Közellátóknak

Clarlet 1,74 AS - A legvékonyabb műanyag szemüveglencse


A magas törésmutatójú műanyag szemüveglencsék iránti igény fokozatosan nő. Egyre több szemüveget viselő számára fontos az optimális viselet. Pontosan ezt nyújtja a Clarlet 1.74 AS viselője számára.

Távollátóknak

Clarlet 1,67 AS

A Zeiss a legvékonyabb és leglaposabb egyfókuszú műanyag szemüveglencséje, amely különösen előnyös a rövidlátóknak, de a távollátó szem korrigálására is ajánlunk. Megőrzi a szem természetes arányait. Ha ezt választja, a legjobb képalkotású, legkényelmesebb, legkönnyebb és legesztétikusabb szemüvege lesz. Ez a lencse nem korlátozza a szemüvegkeret és a színezés választását. Gyárilag Carat Super tükröződésmentesítő-, fényáteresztő- és karcolódásvédő bevonattal láttuk el. A lencse 100 %-ban szűri a természetes UV-sugárzást.

Bővebben...

Progresszív lencsék

Gradal Brevis

Gradal® Brevis multifokális szemüveglencse keskeny keretekhez tervezve

A népességben egyre nagyobb részt foglal el a 40 éves korosztály. Ez egyben azt is jelenti, hogy a multifokális szemüveglencsék célcsoportja is növekszik. Felmérések azt mutatják, hogy egyre nagyobb az igény a műanyagból készült multifokális szemüveglencsék iránt. Az ilyen szemüveglencsét viselők mind nagyobb hányadának a divatos megjelenés is fontos. A korai presbiopiások egyre nagyobb számban választanak keskeny, divatos szemüvegkereteket.

 

 

Bővebben...

Munkaszemüvegek

 A Zeiss ajánlata

Ma már a törvények is tartalmazzák, hogy a szemet védeni kell azoktól a káros hatásoktól, amelyek a modern számítógépes irodai munkakörnyezetben jelentkeznek.
A Zeiss, a világ egyik legjelentősebb optikai cége, Magyarországon is forgalmazza speciális, modern irodai körülményekhez kifejlesztett szemüveglencséit, amelyek korszerű védelmet és kényelmet nyújtanak az elektronikus munkakörnyezetben dolgozóknak.
A különleges anyagból készült szemüveglencsék, illetve a bármely szemüveglencsére alkalmazható speciális szűrőbevonatok minden igényt magas színvonalon elégítenek ki, megfelelnek az esztétikai és ergonómiai követelményeknek is. 

Bővebben...

Clarlet Transitions

 

transitions A fotokromatikus szemüveglencsék legújabb generációjával olyan szemüveglencse tulajdonosa lesz, amely a közvetlen napfény hatására a legoptimálisabb fényerőséget illetve fényszűrést biztosítja.
A legvilágosabb: Közvetlen napfény nélkül a Carl Zeiss által kifejlesztett Clarlet® Transitions® szemüveglencse színe éppen csak megkülönböztethető az alaplencsétől. Így zárt térben is megtartja a világos és zavartalan látást. (pld: autóban)
A legsötétebb: Napon a Clarlet® Transitions® szemüveglencse olyan sötét, mint egy hagyományos napszemüveg, így sportos, lezser külsőt kölcsönöz viselőjének. Az autó szélvédője mögött megtartja világos színét.

Világosabb, sötétebb, gyorsabb
A 90%-os áteresztőképességgel rendelkező Clarlet® Transitions® egy rendkívüli világos, organikus, fényre sötétedő szemüveglencse. A 70%-os árnyalatot 30 másodpercen belül éri el, a kivilágosodás pedig kétszer olyan gyors, mint a korábbi szemüveglencsék esetében volt.

Bővebben...

Clarlet 1,74 AS

 

clarlet174  
Még vékonyabb, még könnyebb – a legkönnyebb
Kényelmes viselet

Élvezze a látás új könnyedségét. A Clarlet 1,74 AS minden területen – legyen az munka, sport vagy szórakozás – kényelmes viseletet nyújt Önnek. A
Clarlet 1,74 AS olyan vékony és könnyű, hogy csak egy dolognak van érezhető súlya, a meggyőző minőségnek.
Különösen vékony és hihetetlenül könnyű.

Uropal 1,6 beltéri műfény- és számítógép védőszemüveg

 

 uv A korszerű irodatechnika elengedhetetlen kelléke a számítógép, ma már elképzelhetetlen egy jól működő cég kiterjedt számítógépes hálózat nélkül. Szemészeti szempontból mind a számítógép monitora, mind pedig a műfény világítás fokozott megterhelést jelent az emberi szem számára, ami a koncentráció csökkenésében és a gyors fáradásban nyilvánul meg.

 

Bővebben...

Skylet kontrasztnövelő napszemüveglencsék vezetéshez és sporthoz

 

skylet A repülőgépek pilótái használták először „Blue Blocker” szemüveglencsét, amely szelektíven szűri meg a fényt és növeli a kontraszthatást. Ezekre a tapasztalatokra alapozva fejlesztette ki a Zeiss a Skylet napvédő szemüveglencséket.
Új élmények a szabadban
Skylet kontrasztnövelő napszemüveglencsék vezetéshez és sporthoz

A napsütést kellemesnek érezzük, de gyakran zavaró hatásai is vannak, amelyek ellen vezetéskor és sportoláskor napszemüveggel védekezzünk. Ennek fő oka, hogy a napsugár különösen nagy arányban tartalmaz kék színt, ami bántja szemünket.
A Skylet olyan filterrel készül, amely optimálisan kiszűri a szemkápráztató kék fénysugarakat, színgazdag és éles látványt nyújt, egyben tökéletesen véd az UV sugarak káros hatásaitól.

SkyPol

 

tukrozodes Végre egy tökéletes napvédő extrém fényviszonyokhoz!

A kontrasztnövelésen és a színhűségen túl az olyan zavaró fényreflexek, mint a nap okozta érzéki csalódás, vizes útburkolat, a SkyPol Òszemüveglencsével csaknem kiküszöbölhetőek.
Amit az Ön számára láthatóvá tettünk, az megfelel a SkyPol effektusnak. Ez a tökéletes napvédő szemüveglencse megdöbbentően jó látást nyújt a polarizációs filternek köszönhetően.


SkyPol - többet nyújt

A Skylet szemüveglencse és a polarizációs filter egyedüli kombinációja teszi ezt a napvédő szemüveget tökéletes megoldássá az autóvezetéstől kezdve a vízi sportokon keresztül egészen a síelésig.

Bővebben...

ProGolf

 A golfsport igényei számára kifejlesztett kontrasztnövelő és napvédő szemüveglencse

golf A játékosok még jobban élvezik a golfot, és jobb eredményeket érhetnek el, ha a Zeiss ProGolf szemüveglencsét választják, mert könnyebben és sikeresebben tudják irányítani ütéseiket a versenypályán.
A hagyományos sötét szemüveglencséhez képest a ProGolf kiemeli a talaj egyenetlenségeit, mert professzionális színszűrője fokozza a kontraszthatást.
Kedvezőtlen látási viszonyok között is élesebben látja a zöld színeket, még akkor is, ha ütés közben folyamatosan változtatja helyzetét.

 

Bővebben...

A legkeményebb: LotuTec

 

sosviz Tesztelés forrásban lévő sós vízben

A szemüveglencsét meghatározott koncentrációjú, forrásban lévő sós oldatban több ciklusban néhány percig főzik, majd megvizsgálják a szemüveglencse esetleges felületi elváltozásait. A LotuTec TM a teszt teljes időtartama alatt nem mutatott leválást a szemüveglencséről.

 

 

Bővebben...

Carl Zeiss Gradal Individual

Szemüveglencse magas törésmutatóval – Egyéniség a legjobb referenciákkal

abra Az egyéniség előnyei viselője számára.

Az egyedi vevőadatok figyelembe vétele lehetővé teszi a legnagyobb látótér használatát magas hatásfokon. Az általános paraméterek helyett az Ön szemének egyedi tulajdonságait vesszük figyelembe a lencsék elkészítésekor. A Clarlet 1,67 Gradal Individual valódi egyéniség a multifokális szemüveglencsék között. Az átlagos multifokális lencsékkel szemben a Clarlet 1,67 Gradal Individualt minden egyes hatásmechanizmusra (dioptria, cilinder, tengelyállás, addíció, prizma, bázis) egyenként számoljuk ki és készítjük el.
 
 
 
 
 
 
 
Ismer Ön olyan műanyag multifokális szemüveglencsét, amely könnyebb mint ez?
A Clarlet 1,67 Gradal Individual a jelenleg kapható legkönnyebb és legvékonyabb műanyag Zeiss multifokális szemüveglencse.

Bővebben...

Gradal Brevis

Multifokális szemüveg lencse keskeny keretekhez tervezve


A népességben egyre nagyobb részt foglal el a 40 éves korosztály. Ez egyben azt is jelenti, hogy a multifokális szemüveglencsék célcsoportja is növekszik. Felmérések azt mutatják, hogy egyre nagyobb az igény a műanyagból készült multifokális szemüveglencsék iránt. Az ilyen szemüveglencsét viselők mind nagyobb hányadának a divatos megjelenés is fontos. A korai presbiopiások egyre nagyobb számban választanak keskeny, divatos szemüvegkereteket.

 

Bővebben...