Optic World Optika – szemüveg, kontaktlencse, napszemüveg forgalmazás, látásvizsgálat

Skylet kontrasztnövelő napszemüveglencsék vezetéshez és sporthoz

 

skylet A repülőgépek pilótái használták először „Blue Blocker” szemüveglencsét, amely szelektíven szűri meg a fényt és növeli a kontraszthatást. Ezekre a tapasztalatokra alapozva fejlesztette ki a Zeiss a Skylet napvédő szemüveglencséket.
Új élmények a szabadban
Skylet kontrasztnövelő napszemüveglencsék vezetéshez és sporthoz

A napsütést kellemesnek érezzük, de gyakran zavaró hatásai is vannak, amelyek ellen vezetéskor és sportoláskor napszemüveggel védekezzünk. Ennek fő oka, hogy a napsugár különösen nagy arányban tartalmaz kék színt, ami bántja szemünket.
A Skylet olyan filterrel készül, amely optimálisan kiszűri a szemkápráztató kék fénysugarakat, színgazdag és éles látványt nyújt, egyben tökéletesen véd az UV sugarak káros hatásaitól.

Kontrasztnövelés
A Skylet hihetetlen mértékben élesebbé teszi a körvonalakat. Élvezetesebbé és biztonságosabbá teszi a vezetést még a hirtelen változó fényviszonyok között is. Megszünteti az aszfaltról visszaverődő szemkápráztató fényeket, a forgalom szereplőit és környezetét élesebben látja. Sportoláskor is növeli a biztonságot és megsokszorozza az élvezeteket.
Skylet Road – maximális biztonság az utakon

A legsokoldalúbb Skylet lencse, amely 80 százalékos fényszűrő hatása miatt tűző napsütésben is ideális. Bár kifejezetten vezetéshez fejlesztették ki, a Skylet Road bármely más szabadban végzett tevékenységhez is jól használható.
 
Skylet Sport – maximális védelem
Hegymászóknak, a téli- és vízi sportok szerelmeseinek fejlesztették ki. Olyan körülményekre, amikor a legintenzívebb a napsütés, amelynek szemet bántó hatásait 90 százalékban csökkenti.
Színszűrés
Skylet Fun – maximális élvezet

70 százalékos szűrőhatása ideálissá teszi a szabadidős sportokhoz és a városi élményekhez. A Skylet napvédő bevonat minden korszerű dioptriás műanyag lencsére elkészíthető.

snowboard