Optic World Optika – szemüveg, kontaktlencse, napszemüveg forgalmazás, látásvizsgálat

Clarlet Transitions

 

transitions A fotokromatikus szemüveglencsék legújabb generációjával olyan szemüveglencse tulajdonosa lesz, amely a közvetlen napfény hatására a legoptimálisabb fényerőséget illetve fényszűrést biztosítja.
A legvilágosabb: Közvetlen napfény nélkül a Carl Zeiss által kifejlesztett Clarlet® Transitions® szemüveglencse színe éppen csak megkülönböztethető az alaplencsétől. Így zárt térben is megtartja a világos és zavartalan látást. (pld: autóban)
A legsötétebb: Napon a Clarlet® Transitions® szemüveglencse olyan sötét, mint egy hagyományos napszemüveg, így sportos, lezser külsőt kölcsönöz viselőjének. Az autó szélvédője mögött megtartja világos színét.

Világosabb, sötétebb, gyorsabb
A 90%-os áteresztőképességgel rendelkező Clarlet® Transitions® egy rendkívüli világos, organikus, fényre sötétedő szemüveglencse. A 70%-os árnyalatot 30 másodpercen belül éri el, a kivilágosodás pedig kétszer olyan gyors, mint a korábbi szemüveglencsék esetében volt.

Autó szélvédője mögött megtartja világos színét.
A leggyorsabb: A gyakran változó fényviszonyokhoz a Clarlet® Transitions® szemüveglencse másodperceken belül alkalmazkodik, és gondoskodik az optimális látáskomfortról.
 
UV védelem: A Clarlet® Transitions® szemüveglencse természetesen 100%-os UV védelemmel rendelkezik. A szemek így mindig védve vannak a káros UV-A és UV-B sugaraktól.


Előnyök:
    - Kényelmes szemüvegviselés az optimális fényesség biztosításának köszönhetően
    - A legvilágosabb alapszínnel rendelkező fotokromatikus szemüveglencse (10%-os színezésű alaplencse)
    - A legsötétebb színeződő szemüveglencse (90%-os fényszűrő hatás erős napsütésben)
    - A leggyorsabb fényre sötétedő szemüveglencse
    - A műanyaglencse által nyújtott előnyök
    - A lencse felülete gyárilag keménylakk réteggel ellátott
    - 100%-os UV-A és UV-B védelem
    - Teljes garanciavállalás
    - Nappali és éjszakai vezetésre is alkalmas

lencsek