Zeiss DriveSafe Vezess biztonságosan!

Zeiss DriveSafe 20% kedvezménnyel!

A ZEISS DriveSafe lencsékkel a ZEISS egy új szemüveglencse termékkategóriát vezet be a mindennapos használatra. Ezeket a lencséket kimondottan azoknak a vizuális igényeit szem előtt tartva terveztük meg, akik vezetés közben nagyobb biztonságban és kényelemben szeretnék érezni magukat. A ZEISS DriveSafe szemüveglencsék egyfókuszú és progresszív kivitelben is elérhetőek.

Világmárkák prémium nyereményekkel!

A szemüveg arcunk ékszere, öltöztet, kiemel, megkülönböztet. Akár klasszikus modellt, akár kövekkel díszített extravagáns keretet keresel, az Optic World-be érdemes betérned! Ha most vásárolsz Ray-Ban, Oakley vagy Vogue Eyewear optikai keretet, és ha szerencsés vagy, tiéd lehet az exkluzív nyeremények egyike!*

HOYA BlueControl 30% kedvezménnyel!

Sokat ül a monitor előtt? Szeme kiszárad, elfárad? A nap, mint nap használt elektronikai eszközeink által kibocsátott kék fény kellemetlen szemszárazságot és szemfáradtságot okozhat.

Ön dönt – jól lát, vagy csak hunyorog?

A fájdalommentes, professzionális látásvizsgálatot most ajándékba adjuk az Optic World üzleteiben! Nálunk azt is Ön dönti el, mire váltja be kedvezményét: 50%-ot lencsére, vagy akár 70%-ot keretre!