Kezdjék velünk a sulit!

Az éleslátás biztosítása gyermekkorban kiemelten fontos, de most Önre is gondolunk! Lepje meg saját magát is új szemüveggel és spóroljon!

Napszemüveg vásár!

Trendi és klasszikus napszemüvegek a család minden tagjának. Most óriási nyár végi napszemüveg vásárral várjuk az Optic World üzleteiben! Akár 70% kedvezmény férfi, női és gyermek modelljeinkre, világmárkák a legszélesebb választékkal!

Ajándék Oakley póló vagy törölköző!

Most minden Prizm lencsés Oakley modell vásárlása esetén Oakley pólót vagy törölközőt adunk ajándékba!

Ray-Ban Limited Edition napszemüvegek!

Megérkeztek az idei nyár limitált szériás Ray-Ban napszemüvegei az Optic World üzleteibe, a ritkaságok és exkluzív darabok iránt érdeklődő nagyközönség elé. Majka már választott közülük, ne maradj le te sem!

Ajándék luxusparfüm!

Ajándék luxusparfüm az Optic World üzleteiben minden Dolce & Gabbana, Prada, Giorgio Armani, Bulgari, Persol, Alain Mikli és Oliver Peoples szemüveg vásárlása esetén!

Komplett szemüveg a keret áráért?!

Igen, ez nálunk lehetséges! Látásvizsgálat + Szemüveglencse = 25.000 FT AJÁNDÉK! Optic World kontaktlencse család 20% kedvezménnyel.

Polaroid meglepetések

Megnyitottuk hazánk első és egyetlen Polaroid Pop Up Store-ját, több mint 200 modelles árukészlettel a Pólus Centerben! Itt, és minden üzletünkben Polaroid ajándékokkal várjuk - vásároljon két napszemüveget és válasszon egy ajándékot!