Világmárkák prémium nyereményekkel!

A szemüveg arcunk ékszere, öltöztet, kiemel, megkülönböztet. Akár klasszikus modellt, akár kövekkel díszített extravagáns keretet keresel, az Optic World-be érdemes betérned! Ha most vásárolsz Ray-Ban, Oakley vagy Vogue Eyewear optikai keretet, és ha szerencsés vagy, tiéd lehet az exkluzív nyeremények egyike!*

HOYA BlueControl 30% kedvezménnyel!

Sokat ül a monitor előtt? Szeme kiszárad, elfárad? A nap, mint nap használt elektronikai eszközeink által kibocsátott kék fény kellemetlen szemszárazságot és szemfáradtságot okozhat.

Ön dönt – jól lát, vagy csak hunyorog?

A fájdalommentes, professzionális látásvizsgálatot most ajándékba adjuk az Optic World üzleteiben! Nálunk azt is Ön dönti el, mire váltja be kedvezményét: 50%-ot lencsére, vagy akár 70%-ot keretre!

HOYA ajándéközön!

Vásároljon Hoya Kids szemüveglencsét 20% kedvezménnyel! Most minden pár Hoya Kids lencse mellé egy sorsjegyet is adunk, mellyel értékes ajándékokat nyerhetnek a kis szemüvegviselők!

Dailies Total 1 kedvezményes kontaktlencsék!

Vásárolj Dailies Total 1 kontaktlencsét és a következő vásárlásodkor akár 5000 Ft értékű kedvezményt biztosítunk! Próbáld ki a kontaktlencsét, amely olyan kényelmes, hogy szinte nem is érzed!*