Most 2 doboz clariti 1 day kontaktlencse 20% kedvezménnyel!*

Élvezze az egynapos szilikon-hidrogél kontaktlencse egészséges viselési élményét!

  • Kényelmes, napi csere
  • UVA- és UVB-védelem
  • A szilikon-hidrogél lencsék egészséges viselési élménye
  • A rövidlátás, a távollátás, az asztigmia és a presbyopia korrekciójára

Fehérebb, csillogóbb szemek és egészségesebb lencseviselési élmény


A CooperVision clariti 1 day a világ első és egyetlen egynapos szilikon-hidrogél kontaktlencse-termékcsaládja. A szilikon-hidrogél lencsék az egynapos hordási viselésű kontaktlencsék legegészségesebb alternatíváját jelentik. Ez annak köszönhető, hogy több oxigént engednek át a szaruhártyához, mint a hagyományos hidrogél kontaktlencsék. A szilikon-hidrogél kiváló „lélegzőképességű” lencsét alkot, amely fehérebb és csillogóbb szemeket eredményez, továbbá segít megőrizni látószervünk egészségét. Akár rövid- vagy távollátó, akár asztigmiás vagy presbyopiás, a clariti 1 day gondoskodik Önről.

Kiváló, egész napos kényelem, amelyre számíthat


Minden clariti 1 day kontaktlencse magas víztartalommal rendelkezik – ami elengedhetetlen a kényelemhez. Ezt az WetLoc™ technológia teszi lehetővé. Az WetLoc eljárásnak köszönhetően a lencsék felszíne természetes módon megköti a vízmolekulákat, így biztosítva az egész napos kényelmet kontaktlencse viseléskor. Ez a világ első és egyetlen napi eldobható szilikon-hidrogél kontaktlencse-termékcsaládja.

*Az ajánlat időtartama: 2019 február 1. – 2019 április 30.  Az akció más kedvezménnyel együtt nem érvényes! További részletekről érdeklődjön üzleteinkben!

VALENTIN HÓNAP

A 2. napszemüveg féláron!

A vakító hó és a közelgő tavasz miatt előszezoni kedvezményekkel várjuk a szerelmespárokat az Optic World üzleteiben!

Vásároljanak 2 napszemüveget és a másodikból 50% KEDVEZMÉNY ADUNK, vagy 8 000 Ft-os KUPONNAL AJÁNDÉKOZZUK MEG!

*Érvényes 2019.03.31-ig az Optic World üzleteiben! Persona & Polar Sport napszemüveg vásárlása esetén a teljes árból kerül levonásra. Más akcióval nem összevonható, készpénzre nem váltható.

Hoya Yuniku – A világ első, 3D-s tervezésű, arcformára szabott szemüvege 25% kedvezménnyel!

A kedvezmény a komplett Yuniku szemüveg (keret+lencsék) árából kerül levonásra. Az akcióban minden Yuniku szemüveglencse- és kerettípus részt vesz.

A Yuniku, a világ első látásközpontú, 3D-s tervezésű szemüvege lehetővé teszi, hogy a lehető legjobb optikai paraméterek alapján személyre szabjuk a keretet, így korábban nem tapasztalt látásélményt érhetünk el! A különleges arcletapogató készülék, amelynek mérési eredményei alapján egyedi szemüveg készülhet Önnek a Mammutban található üzletekben várja technológia és a kivételes kényelem szerelmeseit.*

*Az akció időtartama: 2019. február 1. – március 31. Ajánlatunk más kedvezményekkel nem összevonható.

ZEISS Officelens

Tökéletes látásélesség közeli és köztes távolságra, széles látótérrel.

Egy kolléga, akire mindig számíthatunk: A ZEISS Officelens szemüveglencsét kimondottan az irodai és számítógépes munkához optimalizáltuk, hogy szemének könnyebb legyen egy átlagos munkanap. A lencse segít koncentrálni és úgy dolgozni, hogy közben szeme nem fárad el.

Pihentető, természetes látásélmény az irodán belül bármilyen távolságra.
Kényelmes fej és testtartás az egész napos munkavégzés során.

*Az akció pontos részleteiről érdeklődjön üzleteinkben! Az akció 2019. január 2-től 2019. március 30-ig tart.