Ray-Ban ROX dioptriás szemüveglencsék 50% kedvezménnyel!

A Ray-Ban márka nemcsak autentikus és legendás, hanem kivételes technológiájáról is híres. A piacon való 1937-es megjelenésükkor a Ray-Ban szemüvegek feladata a pilóták szemének napsugárzás elleni védelme volt, a márka pedig máig a napszemüveggyártás szakértője.

Most, története során először, a Ray-Ban széles választékban kínál kereteihez dioptriás lencséket is, beleértve a gyerekeknek készült szemüvegeket is. Dioptriás Ray-Ban lencsék a Ray-Ban napszemüvegeidben és dioptriás szemüvegeidben.

Ingyenes látásvizsgálattal várnak a Ray-Ban szakértői! Viselj Ray-Ban szemüvegeket, hogy jobban láss!

  • UV VÉDELEM, KÉKFÉNY-SZŰRŐ, POLARIZÁLT
  • DIOPTRIÁS NAPSZEMÜVEG LENCSÉK
  • PRÉMIUM ANTIREFLEX BEVONAT
  • DIGITÁLIS FELÜLETKEZELÉSI TECHNOLÓGIA

*A 50% kedvezményben csak az 1.5 törésmutatójú ROX lencsék szerepelnek, más kedvezménnyel együtt nem érvényes. Üzletenként változó kínálat. További részletekről érdeklődjön üzleteinkben!

Közelre vagy távolra?

Lásson Ön is egy szemüvegben minden távolságra jól, anélkül, hogy folyamatosan cserélgetné őket! A multifokális lencsék nem csak kényelmes látást biztosítanak minden távolságra, hanem három szemüveget helyettesítenek egyszerre.

A lencsében úgynevezett corridor csatorna található, ahol fokozatosan, azaz progresszíven változik a lencse törőértéke. Minél szélesebb ez a csatorna, annál kevésbé torzít és annál jobb minőségű a lencse. Kívülről ugyanúgy néz ki, mint egy hagyományos lencse.

Nem mindegy, hogy egy kulcslyukon keresztül, vagy egy kitárt ajtón át szemléljük a világot!

Üzletenként változó kínálat. Az akciók egymással összevonhatók, de más kedvezménnyel együtt nem érvényesek!
Az ajánlat időtartama: 2018 december 1. – 2019 február 28. További részletekről érdeklődjön üzleteinkben!

HOYA vékonyított szemüveglencsék 30% kedvezménnyel!

Legyen szó rövidlátásról vagy távollátásról vékonyított lencsét bárki viselhet.  A vékonyított lencsék speciális, magas törésmutatójú anyagokból készülnek. Minél nagyobb a törésmutató értéke, annál vékonyabb a lencse.

A vékonyított lencsék óriási előnye, hogy kevésbé nagyítják a szemet, könnyebbek és alig torzítanak a periférián a többi típusú lencséhez képest. Laposabb a felületük, így jobb látásélményt biztosítanak.

Amikor a tökéletes látás szórakoztató!

Prémium szemüveglencsék és egy új világ élménye.

Most egy pár prémium kategóriás, gyártott ZEISS lencse vásárlása esetén 1 db 30 000 Ft értékű ZEISS VR ONE Plus virtuális valóság szemüveget adunk ajándékba!*

Az elmúlt évek egyik legnagyobb újdonsága a virtuális valóság szemüveg, mely garantált szórakozást nyújt használója számára a több ezer elérhető alkalmazás segítségével. A ZEISS VR ONE Plus készüléke kiemelkedő minőséget képvisel ebben a  kategóriában:

  • Határtalan VR élmény. Éles kép a teljes látómezőben.
  • Minden arcformához igazodik, nincs szükség manuális beállításra.
  • A szemüveget nem kell levenni a készülék használata közben.

 

*Az akció 2018. szeptember 17-től 2018. december 31-ig tart.
Résztvevő termékek: ZEISS Progressive Individual2, ZEISS Progressive Superb, ZEISS Progressive DriveSafe, ZEISS Progressive DriveSafe Individual, ZEISS Progressive Plus, ZEISS Monofocal Individual, ZEISS Monofocal DriveSafe Individual, ZEISS Officelens Individual, ZEISS Digital Lens (minden típusa)