Hihetetlen! Minden második napszemüveg 1/2 áron!

Fogj össze a családdal, barátokkal, vagy légy telhetetlen és lepd meg magad rögtön 2 új napszemüveggel, hiszen a nyár még csak most kezdődik igazán!

Akciónk keretén belül most minden második modell 1/2 áron lehet a Tiétek! Ne hagyjátok ki ezt a fantasztikus lehetőséget!

Szemünk UV védelme azon kívül, hogy az egészségünket és kényelmünket is szolgálja, még öltöztet is. Az Optic Word több tucat divatmárka legújabb napszemüveg modelljeivel várja országszerte.

Kiemelt Ray Ban – Okley márkaboltunk Sunglasses Spot néven a Westendben (1. emelet, Lechner Ödön sétány) várja a két ikonikus napszemüveg brand rajongóit az ország legnagyobb kínálatával.

A részletekért keresd fel üzleteinket!

Kapcsolódó linkek:

Optic World 1Day Premium kontaktlencse – pénzvisszafizetési garancia!

Mi az Optic Worldnél hisszük, hogy a kiváló minőség és a leglágyabb alapanyag, valamint a magas oxigénáteresztő képesség egyfajta garancia, hogy a viselőink elégedettek a kontaktlencséjükkel. Hogy bizonyítsuk elhivatottságunkat a termékben, 14 napos visszavásárlási garanciát biztosítunk, amennyiben Ön nem elégedett kontaktlencséjével.

A legújabb technológiának köszönhetően az Optic World 1Day Premium az egyik legpuhább és legkényelmesebb egynapos kihordású szilikon-hidrogél kontaktlencse a piacon.

Nagymértékű oxigénáteresztő képessége és kimagasló víztartalma segít elkerülni az irritációt és a szemek vörösödését, így biztosítja az egészséges viseletet.

Nem kell a rendszeres tisztításra szánni az idejét a legnagyobb kényelem megtartásának érdekében. Csak helyezze fel könnyedén és vegye ki ugyanazzal a könnyedséggel a nap végén. Ennyire egyszerű.

A visszaváltás lépései

  1. Próbálja ki a 1 Day Premium napilencséjét! Info: Tegye el a vásárlást bizonyító blokkot! VAGY Próbálja ki 10 napig az új napi kontaktlencséjét! Info: Dobozonként maximum 10 db kontaktlencse hiányozhat a visszaküldött termék esetén.

  2. Amennyiben mégsem elégedett a termékkel, ezen a linken töltse ki a formanyomtatványt. Info: Indokolja meg a panaszát, fontos számunkra a visszajelzése!
  3. A visszaküldésre a vásárlástól számított 14 napon át van lehetősége. Info: Az visszaküldés véglegesítésekor csatolja a vásárlást igazoló blokkot vagy számlát!
  4. Kollégáink kivizsgálják észrevételeit és a megadott adatok alapján térítik a teljes vételárat. Info: A pénzvisszafizetés a beküldött formanyomtatvány kitöltését követő 30 napon belül esedékes.

Az akció időszaka: 2018. június 1. és augusztus 31. között. A visszaváltásra a vásárlástól számított 14 napon belül van lehetőség. A pénzvisszafizetés, a visszaküldési formanyomtatvány beküldésétől számított 30 napon belül esedékes. A visszaváltandó terméket a vásárlástól számított 14 napon belül postázza vissza az alábbi címre: CooperVision Kft. 1117 Budapest Sopron út 25-27.
A termék visszaküldésére kizárólag postai úton van lehetőség, személyes átvételre nem lehetséges. Maximum 10 db kontaktlencse hiányozhat dobozonként. Egy vásárlónak, egy visszaküldésre és egy pénzvisszafizetés igénylésére és jóváírásra van lehetősége. A pénzvisszafizetési garancia csak akkor érvényes, ha minden felsorolt feltétel teljesítve van. Az egyedi elbírálás jogát a CooperVision fenntartja.

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!
A kontaktlencse gyógyászati segédeszköz.

Komplett szemüveg a keret áráért?! Igen!

Meghosszabbítva július 31-ig!

Válassza ki az Önnek leginkább tetsző szemüvegkeretet a többtucat általunk forgalmazott márka modelljei közül, és mással már nem is kell törődnie!

Mi ajándékba adjuk a látásvizsgálatot 10 000 Ft és a szemüveglencsét is 15 000 Ft!

Az ajánlat 2018. május 2. és 2018. június 30. között érvényes. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható, készpénzre nem váltható. Részletekről érdeklődjön üzleteinkben!

Optic World sajátmárkás prémium kontaktlencsék – 20% kedvezménnyel!

Az akció április 30-ig érvényes, más kedvezményekkel nem összevonható.