• 2018/09/15

Minden évben eljön az az időszak, amikor a “szemünk világa”, a látás kerül középpontba. A Magyar Látszerész Szövetség a LÁTÁS HÓNAPJÁNAK az októbert jelölte ki, így az Optic World is mindent megtesz, hogy közelebb juttassa Önt az éleslátáshoz!

Kik vagyunk mi?

Üzleteinkben több, mint 200 magasan kvalifikált szakember áll rendelkezésére, a legmondernebb eszközökkel felszerelt rendelőkben vizsgáljuk látását. Több, mint 40 kiskereskedelmi üzletben várjuk országszerte, és világmárkák hosszú sorát állítjuk az éleslátás szolgálatába. Az Optic World egy 100%-ban magyar tulajdonú üzletlánc.

A Látás hónapjának alkalmából 3 ajánlattal is készültünk!


1. AJÁNDÉK LÁTÁSVIZSGÁLAT!

Ajándék látásvizsgálattal (10 000 Ft értékben)  várjuk egészen november végéig!

A rendszeres látásvizsgálat fontos lenne a minél előbbi korrekció és a súlyosabb látásromlás megelőzésében, azonban a legtöbben csak akkor mennek szemészhez, ha már zavaróvá válik a probléma.


2. MOST ÖN DÖNTI EL, MIRE ADJUNK 50% KEDVEZMÉNYT

A látás hónapja keretein belül 50% kedvezményt biztosítunk, amit akár szemüveglencsére, akár márkás szemüvegkeretre is beválthat!*

*A fenti akció időtartama: 2018. szeptember 15. – november 30., az akciók egymással és más kedvezménnyel nem összevonhatóak. A keretek és lencsék típusairól tájékozódjon üzleteinkben!


3. BLUE CONTROL

A 2018-as évben a Látás hónapja a digitális eszközök által kibocsátott kék fény szemre káros hatásaira hívja fel a figyelmet.

Sokat ül a monitor előtt? Szeme kiszárad, elfárad?

A nap, mint nap használt elektronikai eszközeink által kibocsátott kék fény kellemetlen szemszárazságot és szemfáradtságot okozhat. Kékfény szűrős monitorszemüvegekkel ezek a tünetek enyhíthetőek, sőt meg is szüntethetőek!

AKCIÓ: 30% kedvezmény minden HOYA BlueControl réteggel ellátott szemüveglencsére!*

Olvassa el a Kék fény – láthatatlan veszély című blogcikkünket az alábbi gombra kattintva!

Akciós időszak: 2018. szeptember 1. – november 30. *Komplett szemüveg elkészítése esetén.