Legyen büszke éveire!

Ahány év, annyi kedvezmény! Szemüvegkeretét annyi % kedvezménnyel vásárolhatja meg, ahány éves. 31 évesnek 31% kedvezmény, 61 évesnek 61% kedvezmény jár!* Most kár lenne letagadni a korát!

Sokan mondják, hogy a kor csupán egy szám, de mi szeretnénk, ha múló évek örömöt is okoznának Önnek! Üzleteinkben számos márkás keretre annyi százalék kedvezményt adnunk, ahány éves!*

Az évek előrehaladtával a szem is korosodik, és sajnos sokan nem akarnak tudomást venni erről a változásról. Készen kapható olvasószemüveg, minél távolabb tartott telefon, férjünk/feleségünk fejéről elorozott szemüveg? Itt az ideje, hogy törődjön magával, most az idő Önnek dolgozik!

 

Ingyenes látásvizsgálat
az Optic World optikai szaküzleteiben

 

Kapcsolódó cikkek


 

*Az ajánlat időtartama: 2019. december 1. – 2020. február 29. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható, készpénzre nem váltható. Az akció időszaka alatt egyes optikai szemüvegkeretek annyi % kedvezménnyel vásárolhatók, ahány éves a szemüveget vásárolni és viselni szándékozó páciens. Az életkor alapján igénybe vehető százalékos kedvezményre a jogosultságot a szemüveg elkészítéséhez szükséges vizsgálati kartonon feltüntetett – páciens által megadott valósnak vélhető adat – születési év időpontja határozza meg az alábbi példa alapján: 2019 mínusz a születési év (pl.: 2019 – 1976 = 43, vagyis a példa alapján 43% kedvezményt biztosítunk a választott optikai keretre). A kedvezmény kizárólag komplett szemüvegkészítés esetén érvényesíthető és az optikai keret árából kerül levonásra, a szemüveglencsék teljes áron fizetendők. Az akciós ajánlatban szereplő optikai szemüvegkeretek választéka, üzletenként eltérő lehet. A kedvezmény minden esetben a szemüvegkeret teljes értékű eladási árából kerül levonásra. A kedvezménnyel megvásárolt komplett szemüveg készítésekor a látásvizsgálatot ajándékba adjuk, melynek értéke 10.000Ft (kivéve szemész szakorvosi-, polateszt-, és kontaktlencse vizsgálat, melyek díja minden esetben fizetendő). A csiszolási munkadíj minden esetben térítésköteles – minimum 4.000.- Ft. Kedvezményes szemüvegkeret vásárlásakor a kedvezmény kizárólag komplett szemüveg (optikai keret és szemüveglencsék) készítése esetén vehető igénybe szemüvegkeret és szemüveglencse egyidejű rendelésével. A csiszolási munkadíjak a szemüvegkeret típusától függően eltérőek lehetnek, és minden esetben az üzletekben elhelyezett, érvényes árlista alapján fizetendők. A változtatás jogát fenntartjuk, további részletekről érdeklődjön az üzletekben!