Ön dönt – jól lát, vagy csak hunyorog?

A fájdalommentes, professzionális látásvizsgálatot most ajándékba adjuk az Optic World üzleteiben! Nálunk azt is Ön dönti el, mire váltja be kedvezményét: 50%-ot lencsére, vagy akár 70%-ot kerete!

Most Ön dönt! Válasszon szemüveglencsét 50% kedvezménnyel, vagy válassza ki kedvenc szemüvegkeretét akár 70% kedvezménnyel!*

A látásproblémák korrekciójának legegyszerűbb módja a szemüvegviselés. Megfelelő látásvizsgálat után a szakemberek javaslata alapján kerülnek elkészítésre a kiválasztott keretbe a szemüveglencsék. Az Optic World a világ vezető szemüveglencse gyártóinak legnagyobb magyarországi partnereként a szemüveglencsék legszélesebb választékát teszi elérhetővé.

Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy Ön minél szélesebb keretkínálatból választhassa ki az alkalomhoz, és a személyiségéhez leginkább illő szemüvegkeretet. Az üzlethálózatunkban megtalálható választék mind a forgalmazott márkák számát, mind az egyes márkákon belül a polcokon megtalálható modellek számát tekintve különleges.

Ajándék látásvizsgálat! Foglalja le időpontját online!

A szem igénybe vétele miatt idővel romlik a látásunk. Ezt szinte természetesnek vesszük, és sokan sajnos egyáltalán nem is törődnek vele. Pedig más szűrővizsgálatokhoz hasonlóan a látásvizsgálat esetében is fontos, hogy akkor is rendszeresen elvégeztessük, ha nincsenek panaszaink, nem érzékelünk semmilyen változást.

A látás romlása általában nem egyik napról a másikra, hanem fokozatosan következik be. Éppen emiatt sokan csak akkor szembesülnek a problémával, mikor az már jelentősen megnehezíti az életüket.

Ajánlott évente legalább egyszer látásvizsgálatnak alávetni magunkat. Különösen igaz ez a kontaktlencsét hordókra. Az utóbbi években egyre többen szerzik be az interneten keresztül lencséiket, így számukra fokozottan ajánlott a rendszeres kontrollvizsgálatokon való részvétel.

Ingyenes látásvizsgálat
az Optic World optikai szaküzleteiben


*Az ajánlat időtartama: 2019. szeptember 15. – november 30., az akciók egymással és más kedvezménnyel nem összevonhatóak. Üzletenként eltérő kínálat.
Guess, Retro, Persona, Ferrara Enni Marco – 30-50-70%
Ray-Ban, Oakley, Versace, Dolce, Arnette, Armani ( Giorgio, Emporio, Exchange) Vogue, Bulgari, Burberry, Prada, Persol, Tiffany, Alain Mikli, Oliver People, Michael KorsCarrera, Tommy Hilfiger, Boss, Hugo, Dior, Jimmy Choo, Pierre CardinChopard, Police, Furla – 10% és 50%
GUCCI, Silhouette, Cartier, Yves Saint Laurent., Porshe Design 10%
További részletekről érdeklődjön az üzletekben!