Párban mindig jobb!

Komplett szemüvegkészítés esetén a második pár lencsét ajándékba adjuk, vagy kérje ajándék kuponként és lepje meg vele szeretteit!

Most az Optic World üzleteiben komplett szemüvegkészítés után a második pár szemüveglencsét ajándékba adjuk, vagy kuponként lepjük meg, melyet egy második szemüveg készítésére használhat fel, vagy továbbadhatja szeretteinek! A kupon értéke attól függ, milyen lencsetulajdonságokkal kéri az első szemüvegét.

Miért lehet szüksége második szemüvegre?

  • Tartalék szemüvegre mindig szükség van. Második szemüvegével biztonságban érezheti magát.
  • Amennyiben a sportolás szerelmese, válasszon egy arra alkalmas, strapabíróbb keretet.
  • Ha munkája miatt egyszerűbb, letisztultabb szemüveget visel, de szabadidejében szeretne második szemüvegként egy lezserebb modellt.
  • Vezetéshez a kesztyűtartóban egy második szemüveg jól jöhet, ha jelenlegi szemüvegével történne valami.

Ingyenes látásvizsgálat
az Optic World optikai szaküzleteiben

 

Kapcsolódó cikkek


*Az ajánlat időtartama: 2019. december 1. – 2020. február 29. Más kedvezménnyel együtt nem érvényes, készpénzre nem váltható. Komplett szemüveg vásárlás esetén ’Ajándék szemüveglencse’ kupont adunk vásárlóinknak. A kupon kizárólag komplett szemüvegkészítés esetén (szemüvegkeret és szemüveglencsék megrendelése) váltható be, a választott optikai szemüvegkeretre egyéb kedvezmény nem adható. A kedvezményes ajánlat kizárólag az Optic World által kibocsátott kuponnal vehető igénybe. A kedvezmény kupon nem névre szóló, átruházható. A kupon második komplett szemüveg megrendelése esetén érvényesíthető, a kuponon megjelölt szemüveglencse típusra (Optic World Private Label, vagy Sola egyfókuszú és progresszív szemüveglencsék egyaránt). Egy kupon 1 pár (2 darab) ajándék szemüveglencsére jogosít, egyszeri alkalommal. Az ajándék szemüveglencsék típusát az ’első megrendelés’ határozza meg, mely az átadott kuponon feltüntetésre kerül. Az ajándék kuponok beváltási határideje legkésőbb 2020. március 15. A változtatás jogát fenntartjuk, további részletekről érdeklődjön az üzletekben!