Zeiss DriveSafe Vezess biztonságosan!

Zeiss DriveSafe 20% kedvezménnyel!

Vezetés közben sokan érzik magukat kényelmetlenül, bizonytalanok és feszültek. Különösen igaz ez rossz látási és időjárási viszonyok között, például esőben, ködben, félhomályban vagy éjszaka.

Nagy átlagban a szemüvegviselők 83%-a autót is vezet. A vezetés bárkinek problémákat okozhat. Nem számít az út hossza, a jó látás nélkülözhetetlen a biztonsághoz. A ZEISS DriveSafe lencsékkel a ZEISS egy új szemüveglencse termékkategóriát vezet be a mindennapos használatra. Ezeket a lencséket kimondottan azoknak a vizuális igényeit szem előtt tartva terveztük meg, akik vezetés közben nagyobb biztonságban és kényelemben szeretnék érezni magukat.

Töltse le a kupont, vegye igénybe kedvezményünk!

A kupon letöltéséhez nincs más dolga, mint regisztrálni az alábbi űrlap segítségével!

*Az akciós ajánlat kizárólag az Optic World által kibocsátott, letölthető kedvezmény kuponnal vehető igénybe. Egy kupon, egy komplett szemüveg elkészítésekor használható fel ( 1 pár ZEISS DriveSafe szemüveglencse és egy szemüvegkeret együttes megvásárlása esetén ) . A -20% kedvezmény a minimum 1,6 törésmutatójú gyártott*** ZEISS Drivesafe szemüveglencsére (egyfókuszú- és progresszív szemüveglencse egyaránt) érvényesíthető. Az 50% szemüvegkeret ajánlatban a kínálat üzletenként eltérő lehet.* A kedvezménnyel megvásárolt DriveSafe szemüveg készítésekor a látásvizsgálatot ajándékba adjuk, melynek értéke 10.000Ft ( kivéve szemész szakorvosi-, polateszt-, és kontaktlencse vizsgálat ). A csiszolási díj minden esetben térítésköteles – minimum 4.000.- Ft .** * A -50% keret kedvezmény alól az alábbi márkák kivételek: Chopard, Tiffany, Cartier, Gucci. ** A csiszolási díjak a szemüvegkeret típusától függően eltérőek lehetnek, és minden esetben az üzletekben elhelyezett, érvényes árlista alapján fizetendők. Az akció más kedvezménnyel nem összevonható! Az ajánlat időtartama: 2019. november 11. – december 31. *** Részletekről érdeklődjön az üzletekben!

 

Kapcsolódó cikkek


Ingyenes látásvizsgálat
az Optic World optikai szaküzleteiben