Zeiss PhotoFusion szemüveglencsék 30% kedvezménnyel!

A szemüveg cserélgetése már a múlté. A ZEISS PhotoFusion lencsék gyorsan alkalmazkodnak a változó fényviszonyokhoz. Rendkívül gyorsan besötétednek, és akár kétszer gyorsabban világosodnak ki, mint az eddigi fotokromatikus lencsék.

Kényelmes látásélmény.

Beltérben a PhotoFusion lencsék nagyon világosak, miközben napfénynél nagyon besötétednek.

Tartósság

A ZEISS PhotoFusion lencsék hosszú ideig megőrzik teljesítményüket, így tartós elégedettséget garantálnak. Sokáig megőrzik jó fényre sötétedő teljesítményüket.

Színtartósság

A ZEISS PhotoFusion lencsék kimagaslóan egységes színt produkálnak, így természetes hatást keltenek. Vonzó megjelenést biztosít, ha beltérből szabadba megy vagy fordítva.

UV-védelem

A ZEISS PhotoFusion lencse teljes UV-védelmet biztosít UV-sugárzás esetén. Tökéletes védelem a Nap UV-sugarai ellen – akár 400nm-ig is – UV-sugárzás esetén.

Kék fény elleni védelem

Legalább 20%-os (extraszürke esetén 31%-os) védelem a potenciálisan káros belső kék fény ellen, amely a szabványos színtelen lencsék teljesítményének kétszerese, valamint közel 90%3-os kültéri védelem.

*Az akció más kedvezménnyel nem összevonható! Az ajánlat időtartama: 2019. június 01. – 2019. július 31. Az akciók részleteiről érdeklődjön üzleteinkben, a változtatás jogát fenntartjuk.