• 2018-06-17
  • Chopard

Szereted az exkluzív, különleges és limitált kiadású darabokat? Érdekel mit hordanak a sztárok? Tudj meg többet az elsők között a rejtélyes csomagról, melyben hamarosan exkluzív ékszerek érkeznek az országba egyenesen a Cannes-i filmfesztiválról! Hol találod meg a kincseket? Egy optikában!

A Chopard egy svájci központú vállalat, amelyet 1860-ban alapított Louis-Ulysse Chopard. Innen a Chopard név. Elsősorban luxusórákkal, ékszerekkel és kiegészítőkkel foglalkozik a cég.

Hogyan készül egy luxus kollekció? A Chopard szemüvegeket szakértő ékszerészek kézzel készítik el. A szofisztikált és precíz gyártási folyamatot a legkiválóbb alapanyagok felhasználásával teszik tökéletessé. A legutolsó technológiákat, az aranyműves tehetségét és a lélegzetelállító alapanyagokat ötvözve alkotják meg a világ legkifinomultabb szemüvegkereteit.

A „Sunglass Special Style” darabjait a 2016-os Cannes-i Filmfesztivál alkalmából mutatták be a nagyközönség számára. A különleges, limitált kiadású, aranyozott napszemüvegek megalkotására a Chopard Csipke Kollekció ékszerei inspirálták a gyártót. A kivételes napszemüvegek két verzióban készültek el. Az arany Essilor lencsés modell méltán divatos „rose gold” keretet kapott, a kék Essilor lencsés társa pedig palládiumból készült, ezüstfehér színű kerettel tündököl. Mindkét darab 24K aranyozott formában elérhető – sárga arany MOM park, fehér arany MAMMUT üzletünkben.

Egyedi alapanyagot is felhasznált a Chopard a kollekció megalkotásakor, méghozzá a cirkont. Ez egy ember által alkotott anyag, melyet a gyémánt reprodukálására hoztak létre. A precíz csiszolásnak köszönhetően a cirkon tökéletesen áttetszővé válik és pontosan úgy csillog, mint a gyémánt.

Ha a cannes-i filmsztárok után közvetlenül Te szeretnél lenni a következő, aki megcsodálhatja, kézbe veheti, sőt esetleg megvásárolhatja a csodálatos darabok egyikét, akkor sietned kell, mert összesen 2 darab érkezik az országba.

Az egyiket Budapesten a Mammut Bevásárlóközpontban lévő Optic World üzletben, a másikat pedig a MOM Parkban lévő Optic World optikában fogják bemutatni.

Ne hagyd ki ezt a vissza nem térő alkalmat, ritkán adódik ilyen lehetőség egy ember számára. Találkozz ezzel a limitált kiadású darabbal mielőtt egy megszállott gyűjtő lecsap rá!

Többet a Chopard márkáról itt olvashatsz: