• 2018-06-26
  • Különlegesség

Magyarországon egyetlen darab! Sorszámozott, 24 karátos arannyal bevont Ray-Ban napszemüveg

Bátor megjelenés. Trendi és erőteljes stílus. Egyedei tanúsítvány. Aranyozott frontális felület. Világszerte mindössze 500 készült, de ebből Magyarországra csak egyetlen egy darab érkezik. Bemutatkozik a Ray-Ban Wings – Limted edition.

Ray-Ban Wings – Limited Edition

Szuper könnyű orrpárna tartja az 24 karátos arannyal futtatott, egybefüggő pajzs-szerű lencsét a Ray-Ban legújabb, kis szériában gyártott 80-as éveket idéző Wings modelljén. Lendületes, dinamikus megjelenés, erőteljes merészség jellemzi ezt a limitált kiadású, unisex napszemüveg-ékszert.

Egyedi ajánlat a világ leggyorsabban reagáló gyűjtőinek.

Az aranyláz hangulatát tükröző modellt a Ray-Ban megszokottan magas színvonalú UV-védelme, eleganciája és praktikussága jellemzi. A Wings egy újabb állomása a márka mindig megújuló, mégis örökké kult diadalútjának.

1937-ben az amerikai pilótáknak készített napszemüveg kezdetben a férfiak, később a nők számára is az egyedi és magabiztos megjelenés védjegye lett.

Az állócsillagként tündöklő Ray-Ban (háborús) hősök, színészek, rocksztárok, művészek, divatdiktátorok viselete. A Douglas Mc Arthur tábornok által elhíresült Ray-Ban márka többek között Jack Nicholson, Tom Cruise, Bob Dylan, Audry Hepburn és Andy Warhol által öregbítette legendás hírnevét.

Az idei nyár vörös szőnyegre kívánkozó, limitált szériájának egyetlen darabja az Optic World Ray-Ban és Oakley márkaboltjában, a West End emeletén található Sunglasses Spot üzletében kerül a ritkaságok és exkluzív darabok iránt érdeklődő nagyközönség elé.

A cikk alján megtekinthető a Wings hivatalos kampányvideója, DE aki hazánk egyik legegyedibb hangú, és sikert sikerre halmozó magyar énekesének, Freddie (Fehérvári Gábor Alfréd) interpretálásában szeretné látni ezt a különlegességet, az nézze meg Facebook oldalunkon közzétett videónkat alábbi linken: