• 2018-09-11
  • Hírek

Napszemüveget venni ősszel? Miért ne!

Akárcsak a ruháink és ahhoz tartozó kiegészítők, úgy a napszemüveg is divatkellékké vált. Kifejezi személyiségünket, egyéni stílusunkat. Nem véletlen, hogy egy magyar híresség a “szezon végén” vásárolt napszemüveget, és a Carrera Americanat választotta. Rögtön azt is eláruljuk ki az illető.

 

Carrera


Az 1956-ban, Ausztriában alapítot Carrera márka nevét a Carrera Panamericana autóverseny ihlette. A cég kezdetben sport és sí szemüvegeket készített, design tekintetében sok siker után 1974-es év hozott újdonságot, Ekkor Ferdinand Alexander Porsche autótervező a Carreranak tervezte első napszemüveg kollekcióját, ami a CARRERA Porsche Design nevet kapta.

Az ötlet


A brand fontos mérföldköve, hogy a 60-as években felfedezték az “Optyl” nevű hőre edzett műanyagot, mely forradalmasította a szemüveggyártást. Az új anyag 20%-kal volt könnyebb, mint az eddigi műanyagok, sokkal kevésbé volt allergén, és rugalmasabbnak is bizonyult, valamint sokkal jobban tartotta eredeti formáját.

Az Americana-modell


A hatalmas, szinte eltúlzott felületű lencsék egyénien elegáns, sportos dizájnnal gondoskodnak a szem védelméről. A rozsdamentes keretet és szárat szegecsek és mutatós Carrera felirat díszíti. A színes lencsék kiváló UV-védelmet biztosítanak. Nagy felületen tükröződésmentes, tökéletes fedést biztosító szemüveg a Carrera Americana. Kézbe véve meghökkentően könnyű és rendkívül kényelmes viselet. Meglepően ergonomikus és áramvonalas élmény, ahogy a fejre simul és korlátok nélküli látóteret biztosít.

 

Az Americana 6 különböző színkombinációban, megannyi extrával készült. Unisex modell, a flexibilis tervezés képes kielégíteni a legkényesebb vásárlói igényeket is. Érdemes mindig magunkkal vinni: az év minden napján szükségünk lehet rá.

Majka választása


Most már elárulhatjuk:
ősszel Majka vásárolt egy ilyen modellt az egyik Optic World üzletben. Az ország legszélesebb napszemüveg választékával rendelkező optikai üzletlánc kínálatából esett a Carrera Americanara választása.
Majka mozgalmas életet él, dalszövegíró, rapper, zenei, rádiós, televíziós műsorvezető, zsűritag, filmszereplő, pókerjátékos. Személyiségéhez ez a feltűnő, színes, sportos, mégis elegáns napszemüveg tökéletesen passzol. Minden bizonnyal nagy kedvence lesz.