• 2018/09/11
  • Egyéb

Napszemüveget venni nyár végén? Miért ne!

Akárcsak a ruháink és ahhoz tartozó kiegészítők, úgy a napszemüveg is divatkellékké vált. Kifejezi személyiségünket, egyéni stílusunkat. Nem véletlen, hogy egy magyar híresség a nyár végén vásárolt napszemüveget, és a Carrera Americanat választotta. Rögtön azt is eláruljuk ki az illető.

 

Carrera


Spanyol szó, számtalan jelentése közül leginkább a karrierre, különböző versenyekre és az életpályára használják. Találkozhatunk vele német gépkocsi, autópálya- és modell, mexikói autóverseny, svájci óra és esetünkben nap- és szemüvegkeret elnevezéseként is.

 

Az ötlet


A motor-, sí és sportszemüvegeket gyártó Carrera cég életében egy forradalmi anyag, az optyl feltalálása hozta meg az áttörést. Ezzel az anyaggal az acélkerethez képest 20%-kal könnyebb szemüvegeket tudnak készíteni és az optyl amellett, hogy ultrakönnyű, antiallergén is.

 

Az Americana-modell


A hatalmas, szinte eltúlzott felületű lencsék egyénien elegáns, sportos dizájnnal gondoskodnak a szem védelméről. A rozsdamentes keretet és szárat szegecsek és mutatós Carrera felirat díszíti. A színes lencsék kiváló UV-védelmet biztosítanak.Nagy felületen tükröződésmentes, tökéletes fedést biztosító szemüveg a Carrera Americana. Kézbe véve meghökkentően könnyű és rendkívül kényelmes viselet. Meglepően ergonomikus és áramvonalas élmény, ahogy a fejre simul és korlátok nélküli látóteret biztosít.

 

Az Americana 6 különböző színkombinációban, megannyi extrával készült. Unisex modell, a flexibilis tervezés képes kielégíteni a legkényesebb vásárlói igényeket is. Érdemes mindig magunkkal vinni: az év minden napján szükségünk lehet rá.

Majka választása


Most már elárulhatjuk:
a nyár végén Majka vásárolt egy ilyen modellt az egyik Optic World üzletben. Az ország legszélesebb napszemüveg választékával rendelkező optikai üzletlánc kínálatából esett a Carrera Americanara választása.
Majka mozgalmas életet él, dalszövegíró, rapper, zenei, rádiós, televíziós műsorvezető, zsűritag, filmszereplő, pókerjátékos. Személyiségéhez ez a feltűnő, színes, sportos, mégis elegáns napszemüveg tökéletesen passzol. Minden bizonnyal nagy kedvence lesz.