• 2018-12-18
  • Hírek

Az Optic World megnyitotta Magyarország első ZEISS Vision Expert üzletét!

MOM Park földszintjén található optikában a közel 25 éves tapasztalat, a magasan képzett szakemberek és a legmodernebb vizsgáló egységek párosulnak a világ egyik vezető optikai vállalatának több mint 170 éves tapasztalatával.

A ZEISS Vision Expert koncepció azt jelenti, hogy az ügyfelek az elérhető legmagasabb szemvizsgálati módszerek során, a legkiválóbb szemüvegeket kaphatják, amelyhez a ZEISS vizsgálati folyamata mellett a legkorszerűbb ZEISS műszerek is hozzájárulnak.

A ZEISS Vision Expert vizsgálati módszer valós vásárlói visszajelzések és elvárások alapján lett kidolgozva. Középpontjába egy egyértelműen definiált, lépésről-lépésre haladó folyamat került beágyazásra, amely segít, hogy az ügyfelek a lehető legtestreszabottabb optikai megoldást kapják.

A ZEISS a precíziós optika vezető gyártója, legyen szó akár az egyedi, lézeres centráló berendezésről, amely egzakt módon meghatározza a szem és szemüveg egymáshoz viszonyított helyzetét, vagy akár a 0,01 dioptria mérési pontosságú szemvizsgáló berendezésről, amely szemenként nem csupán a megszokott 1 ponton, hanem 1.500 ponton méri a szem hibáját és pontatlanságát, így biztosítja, hogy az ezzel készült szemüveggel szürkületben és éjjel is éles és kontrasztos legyen a látás.

A ZEISS diagnosztikai eszközei úgy lettek kifejlesztve, hogy könnyebbé, gyorsabbá tegyék a mindennapi vizsgálati lépéseket, így biztosítva a kapacitást az ügyfelekkel való mélyebb, hatékonyabb konzultációra.

Ügyfeleink lépésről lépésre haladva jutnak el a számukra legmegfelelőbb szemüveglencse megoldáshoz. A vásárlók nem csak információhoz jutnak, hanem részeseivé válnak a folyamatnak. Így nemcsak tökéletes, részletes ismereteket kapnak a lencseválasztás lépéseiről, de a folyamat részeseiként hozzájárulnak a megfelelő megoldások megtalálásához.

A ZEISS Vision Expert koncepció segítségével sokkal magasabb szintű vizuális teljesítményt tudunk biztosítani az általunk kínált termékekkel és szolgáltatásokkal az ügyfeleink számára!

A ZEISS Vision Expert üzlet alkalmas arra, hogy az egyedi szemre, személyre szabott szemüveg készüljön. A minket körülvevő környezet és már a televíziónk is HD minőség, ezért fontos, hogy a szemünk is így lássa a világot.

Az Optic World által üzemeltetett, MOM Parkban található optika egy olyan iparágvezető vizsgálati koncepciót használ, amely az üzleti kiválóságot ötvözi az optikai szakértelemmel. Mindent magában foglal, amit a ZEISS márka jelent.

  • Kiemelkedő precíziós optika
  • Innovatív technológiák
  • Piacvezető, átfogó termékválaszték
  • Divatos keretválaszték

Amennyiben úgy érzi, hogy látása nem kielégítő, bármilyen problémája akad a látásával, vagy csak egyszerűen kíváncsi, hogy milyen a látásélessége, keresse fel üzletünket, szemész szakorvosaink, kontaktológusaink, illetve optometrista szakembereink szívesen segítenek Önnek!

Jöjjön el hozzánk a MOM Park 1. emeletén található optikánkba és tegyen próbára minket!