• 2018-12-18
  • Hírek

Az Optic World megnyitotta Magyarország első ZEISS Vision Expert üzletét!

MOM Park földszintjén található optikában a közel 25 éves tapasztalat, a magasan képzett szakemberek és a legmodernebb vizsgáló egységek párosulnak a világ egyik vezető optikai vállalatának több mint 170 éves tapasztalatával.

A ZEISS Vision Expert koncepció azt jelenti, hogy az ügyfelek az elérhető legmagasabb szemvizsgálati módszerek során, a legkiválóbb szemüvegeket kaphatják, amelyhez a ZEISS vizsgálati folyamata mellett a legkorszerűbb ZEISS műszerek is hozzájárulnak.

A ZEISS a precíziós optika vezető gyártója, legyen szó akár az egyedi, lézeres centráló berendezésről, amely egzakt módon meghatározza a szem és szemüveg egymáshoz viszonyított helyzetét, vagy akár a 0,01 dioptria mérési pontosságú szemvizsgáló berendezésről, amely szemenként nem csupán a megszokott 1 ponton, hanem 1.500 ponton méri a szem hibáját és pontatlanságát, így biztosítja, hogy az ezzel készült szemüveggel szürkületben és éjjel is éles és kontrasztos legyen a látás.

A ZEISS Vision Expert üzlet alkalmas arra, hogy az egyedi szemre, személyre szabott szemüveg készüljön. A minket körülvevő környezet és már a televíziónk is HD minőség, ezért fontos, hogy a szemünk is így lássa a világot.

Amennyiben úgy érzi, hogy látása nem kielégítő, bármilyen problémája akad a látásával, vagy csak egyszerűen kíváncsi, hogy milyen a látásélessége, keresse fel üzletünket, szemész szakorvosaink, kontaktológusaink, illetve optometrista szakembereink szívesen segítenek Önnek!