• 2019-07-16
  • Hírek

Optic World Westend City Center

2019 július 18-tól megújult, modernebb, nagyobb üzlettel, eddig még nem látott különlegességekkel és a még szélesebb választékkal várjuk új és régi vásárlóinkat a Westend City Centerben, csupán két üzlethelyiséggel arrébb!

Maui Jim – napszemüvegek Hawaii-ból

A Westendben található Optic Worldben széles választékot talál ebből a különleges márkából. Maui Jim 30 évvel ezelőtt kezdett a gyönyörű Hawaii strandokon napszemüvegeket árulni, majd 1996-ban Illinois államba helyezték át a központot. A Maui Jim Pau Hana modellje 2011-ben lett az év napszemüvege az Egyesült Államokban. Mára a Maui Jim a prémium polarizált napszemüvegeivel világhírnevet szerzett.

Egyedülálló szabadalmunk a Polarized Plus2 technológia, mely hatásosan semlegesíti a vakító fényt és szabadon élvezhetjük a természet csodálatos színeit. Kiváló védelmet nyújt viselőjének a káros UV-sugárzás, valamint a zavaró fényvisszaverődés ellen, bármely irányból érkezzenek is, hogy teljes valóságában megtapasztalhassa a legragyogóbb napsütés látványát. A polárszűrés alapjában erősíti a kék és a zöld színt, de a Maui Jim messze túlmutat ezen. Különleges lencséi harmonikussá teszik, kiemelik és élénkítik a színeket. Kitűnő látásélményt biztosít, könnyű és szinte törhetetlen keret alapanyagokkal ötvözve. Próbáljon fel egy Maui Jim napszemüveget és élvezze a színek csodálatos világát!