• 2019-10-08
  • Divat

Péter Szabó Szilvia

“25 éves korom körül vettem észre, hogy már nem úgy látok mint régen. Legfőképpen vezetés és tv nézés közben. A környezetem is egyre sűrűbben jegyezte meg, hogy sokat hunyorgok. Ekkor lettem először szemüveges..”

A magyar népzenét modern elemekkel ötvöző NOX 2002 és 2009 között az egyik legnépszerűbb magyar együttes volt. Péter Szabó Szilvia az együttes énekesnőjeként hatszor kapott platinalemezt, 2005-ben ő képviselte Magyarországot együttesével az Eurovíziós Dalfesztiválon, valamint számtalan telt házas koncerten léphetett fel.

“Soha nem találtam azt a modellt, azt a megoldást, ami kényelmes és igazán jó lett volna. Inkább hunyorogtam. Nemrégiben azonban elkezdtem kontaktlencsét is hordani a szemüveg mellett, hogy a színpadról is mindenkit élesen lássak.”

A vizsgálat után egy DIOR márkájú dioptriás szemüveg készült a részére ZEISS DRIVE SAFE lencsével és egy DIOR Gaia 807/IR típusu napszemüveget adtunk át Péter Szabó Szilviának.

DIOR
“Az igazi luxushoz valódi alapanyagok és a mesteremberek őszintesége szükséges” – mondta Christian Dior aki annak a divatháznak az alapítója, ami a kiválóság és az elegancia tökéletes szimbóluma több mint fél évszázada. A Dior szemüvegek kollekciói kifinomult vonalakkal és futurisztikus kreativitással nyűgöznek le.

ZEISS DRIVE SAFE

Vezetés közben sokan érzik magukat kényelmetlenül, bizonytalanok és feszültek. Különösen igaz ez rossz látási és időjárási viszonyok között, például esőben, ködben, félhomályban vagy éjszaka. Nagy átlagban a szemüvegviselők 83%-a autót is vezet. A vezetés bárkinek problémákat okozhat. Nem számít az út hossza, a jó látás nélkülözhetetlen a biztonsághoz.

A ZEISS DriveSafe lencsékkel a ZEISS egy új szemüveglencse termékkategóriát vezet be a mindennapos használatra. Ezeket a lencséket kimondottan azoknak a vizuális igényeit szem előtt tartva terveztük meg, akik vezetés közben nagyobb biztonságban és kényelemben szeretnék érezni magukat.
A ZEISS DriveSafe szemüveglencsék egyfókuszú és progresszív kivitelben is elérhetőek.

“Az Optic World-nél olyan műszerek, olyan kínálat és szakértelem fogadott, amelyek a legmagasabb minőséget képviselik. Segítettek kiválasztani mindenből a számomra legtökéletesebbet. Így ma már ugyan úgy imádok szemüvegben lenni, mint kontaktlencsét és napszemüveget viselni. Ebben úgy gondolom nem érdemes kompromisszumot kötni.”

Ingyenes látásvizsgálat
az Optic World optikai szaküzleteiben