Vigyázz a szemedre, menj el szűrésre!

Az Optic World nagykövetei segítenek felhívni a figyelmet a látásvizsgálat fontosságára. Jelentkezz be ajándék látásvizsgálatra üzleteinkben vagy online!


 

Stohl András

A népszerű színművész kedvence az ún. damilos keret, ami szinte észrevehetetlen az arcon. A Zeiss Vision Expert üzletünkben a vizsgálatot követően a mindennapi viseletén túl dioptriás napszemüveget is készítettünk neki.


 

Kamarás Iván

A Mammutban található üzletünkben vizsgáltuk meg a sztár látását. Érdekel mi lett az eredmény, és mi Iván szemüvegekhez köthető személyes története? Olvass tovább!


 

Mádai Vivien

Az Optic World nagyköveteként Mádai Vivien segít felhívni a figyelmet arra, hogy ezek a tünetek kék fény szűrős szemüvegekkel enyhíthetőek, sőt meg is szüntethetőek!


 

Fehérvári Gábor Alfréd (Freddie)

Freddie gyermekkori élményein keresztül meséli el, hogyan vált szemüveg viselőből kontaktlencse-rajongóvá.


 

Pokorny Lia

Az Optic World nagyköveteként elmeséli, hogyan szokta meg, majd kezdte el élvezni a szemüveg viselését és mit szeret benne igazán.


 

Majoros Péter (Majka)

Akárcsak a ruháink és ahhoz tartozó kiegészítők, úgy a napszemüveg is divatkellékké vált. Kifejezi személyiségünket, egyéni stílusunkat. Nem véletlen, hogy a magyar híresség a “szezon végén” vásárolt napszemüveget.