Törzsvásárlói program

Látásunk épsége, a “szemünk fénye” egészségünk egyik legfontosabb pillére, így vásárlóink belénk fektetett bizalmát szeretnénk meghálálni. Létrehoztunk egy különleges a Törzsvásárlói kártyarendszer, amin keresztül újabb kedvezményekkel és extra szolgáltatásokkal kedveskedünk.

 

A törzsvásárlói kártyával Ön az Optic World által nyújtott kedvezményeket vehet igénybe az alábbiak szerint:

  • Ezüst kártya:A vásárlás értéken 5%-át a vásárló pontok formájában megkapja.
  • Arany kártya:10% azonnali kedvezményt biztosítunk valamennyi üzletünkben a vásárlásból, valamint a kedvezménnyel csökkentett vásárlás értékének 5%-át a vásárló pontok formájában megkapja.
  • Platina kártya:20% azonnali kedvezményt biztosítunk valamennyi üzletünkben a vásárlásból.
  • Gyémánt kártya:30% azonnali kedvezményt biztosítunk valamennyi üzletünkben a vásárlásból.
  • Családi kártya:minden fenti kártyatípusból családi kártya is rendelkezésre áll (részletek lejjebb).

A pontok gyűjtése

Minden 100 Ft teljes árú vásárlás után 5 pont kerül jóváírásra a vásárló kártyájának pontegyenlegében.

(Kontaktlencse és kontaktlencse folyadék vásárlása esetén pontkedvezmény nem kerül jóváírásra. Előleg fizetésekor pontok számítása nem történik, azok a vásárlás lezárásakor kerülnek jóváírásra. Minden vásárlás után 24 órán belül a pontokat a Kibocsátó rögzíti a kártyán, amelyről a Felhasználót tájékoztatja.)

A pontok beváltása

A gyűjtött pontokat a Vásárló következő vásárlása alkalmával kedvezményre válhatja, 1 pont = 1 forint átváltási értéken.

(A pontok legfeljebb a termék árának 50%-ig válthatóak be. A százalékos kártyakedvezmény és beváltható pontok számának összege nem haladhatja meg a termék kártyakedvezménnyel csökkentett árának 5%-át. A kedvezmények nem összevonhatóak, akciós termék vásárlásakor a vásárló eldöntheti, hogy pontokat vált be, vagy az akció által biztosított kedvezményt veszi igénybe. A pontok kontaktlencsére és kontaktlencse folyadékra nem beválthatóak.)

A kártyán lévő pontok meghatározzák a maximális kedvezmény mértékét.

További kedvezmények

  • Kontaktlencse: 20% azonnali kedvezmény.
  • Látásvizsgálat: Amennyiben látásvizsgálat után nem történik azonnali vásárlás, akkor a vizsgálat díja 1 pont = 1 forint értékben a kártyaegyenlegen jóváírásra kerül, melyet a vásárló a következő vásárlásakor a szabályzat szerint levásárolhat.

Kártya érvényesség

Az Optic World Törzsvásárlói kártya az utolsó vásárlástól számított két évig érvényes, aminek lejártával a kártya által biztosított kedvezmények a továbbiakban nem vehetőek igénybe.