Az Optic World kontaktlencsékben ötvöztük a kiváló oxigénáteresztő és magas vízmegtartó képességet, így egész nap kényelmesen használhatja lencséinket.

Szemei egészségesek, tiszták és fehérek maradnak. Legyen szó napi vagy havi kihordású kontaktlencsénkről, társa lesz a mindennapokban. Az Optic World kontaktlencsék alapanyaga és gyártástechnológiája biztosítja a felrakódásoktól mentes egész napos tiszta és kényelmes viseletet.

Az Optic World PREMIUM havi kihordású és Optic World 1DAY PREMIUM napi kihordású kontaktlencsék elérhetőek rövid- és távollátó páciensek számára, akár magasabb dioptriaértékekben is, míg asztigmiás pácienseknek az Optic World PREMIUM TORIC havi tórikus kontaktlencse a megoldás a tökéletes látásélményhez.

Miért kényelmesek az Optic World kontaktlencsék?

  1. Oxigén a szemeknek
    A lencse több oxigént ereszt át, így szeme egészségesebb, tisztább és fehérebb lesz egész nap.
  2. Hidratálás
    Az új technológiánk lehetetővé tette, hogy olyan kontaktlencséket alkossunk meg, melyek víztartalma majdnem 50%. A lencse alapanya képes magában tartani a nedvességet, így kiváló hidratáltságot tart az  egész napos viselés közben.
  3. Puhaság és kényelem
    Az Optic World kontaktlencsék a rugalmas és lágy alapanyaguknak, és lekerekített szélkialakításuknak köszönhetően kényelmes viseletet biztosítanak.

Optic World Premium kontaktlencse – kiváló minőség

Optic World Premium Toric kontaktlencse – megbízhatóság

Optic World 1 Day Premium kontaktlencse – kényelem

*Figyelmeztetés: Az UV-szűrős kontaktlencsék nem helyettesítik az UV-szűrős védőszemüveget, vagy napszemüveget, mert nem fedik le az egész szemet és a szemkörnyéki területet. Szemész szakember utasításainak megfelelően a viselők továbbra is használják az UV-szűrős védőszemüveget!

A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát!

Az oldalon szereplő kontaktlencsék gyógyászati segédeszközök.